Post-event #TotulPentruCasaTa 2023

Peste 6.500 de vizitatori au ajuns la evenimentul #TotulPentruCasaTa2023 de la ROMEXPO

În perioada 23 – 26 martie, ROMEXPO a organizat #TotulPentruCasaTa2023 – conceptul care a prezentat soluții home & deco potrivite pentru orice tip de locuință.
Manifestarea a avut loc în pavilionul B2 al Centrului Expozițional și s-a bucurat de prezența a peste 6.500 de vizitatori. La #TotulPentruCasaTa2023 au participat 150 de companii, din 14 țări (Austria, Bulgaria, Finlanda,  Franța, Germania, Grecia, Italia, Letonia, Moldova, Polonia, România, Spania, Turcia și Ungaria). Evenimentul a înregistrat un grad de internaționalizare de 24%, fiind prezente 104 firme din România și 46 din străinătate. Timp de 4 zile, vizitatorii au avut ocazia să descopere proiecte de construcții, arhitectură, design interior și exterior și să se bucure de reduceri considerabile la produsele și accesoriile home & deco.

#TotulPentruCasaTa2023 a adus în prim plan creativitatea și originalitatea companiilor prezente la târg. Reprezentanții acestora au oferit vizitatorilor consultanță gratuită pentru planurile de construcție și decorare a  spațiilor de lucru sau de locuit. Mai mult decât atât, manifestarea a promovat ideea de locuință eco – friendly, casa independentă energetic, mijloacele de producere a energiei, precum și soluțiile de reducere a consumului energetic.

#TotulPentruCasaTa a reunit târgurile cu tematică home & deco din programul expozițional al ROMEXPO: Construct Ambient Expo, Romtherm, Expo Flowers & Garden și Mobila Expo

Comentează