Program si reguli de acces Dream Theater

Au mai rams doar cateva zile pana la unul dintre cele mai asteptate concerte ale verii: Dream Theater Along for the Ride Tour 2014, care va avea loc pe 28 iulie la Romexpo.

Accesul publicului se va face doar din Bulevardul Expozitiei, pe la poarta de intrare B incepand cu ora 18:30, publicul fiind rugat să respecte cu strictete regulile de acces, pentru o buna desfasurare a evenimentului. Dupa ce s-a făcut accesul, spectatorii nu mai pot parasi incinta pentru a se reintoarce, decat daca isi achizitionează din nou bilet. Este strict interzis accesul cu: brichete, sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), casti motociclist, bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, scaune, arme, bauturi sau mancare, obiecte contondente, animale de companie, lanturi, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto sau aparate de inregistrare audio-video. Pretul unui jeton este de 6 lei , berea si sucul avand valoarea de 1 jeton iar apa jumatate de jeton.

Biletele se gasesc in reteaua Eventim – magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas si Carturesti si online pe www.eventim.ro. In functie de categorie, pretul unui bilet este de: 460 lei – categoria VIP, 220 de lei – categoria Golden Circle, 140 de lei categoria Normal Circle.

Cum poti ajunge la concertul Dream Theater de la Romexpo:
– tramvai: 41 si 42;
– linii RATB: 105, 131, 331, 330, 335 – pana la ora 23.00, iar dupa ora 23.00, linia N113;
– metrou: Statia Aviatorilor.

concert-dream-theater-la-bucuresti-in-2014

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *