Programul Târgului de Paști din Sibiu

Conform tradiției, Târgul de Paşti din Sibiu va fi deschis spre vizitare în acest weekend. Începând de vineri, 26 aprilie, până în data de 7 mai, zilnic, în intervalul orar 10:00 – 18:00, vizitatorii vor fi răsfățați cu delicatese de sezon, vor avea posibilitatea să participe la diferite activități educative sau își vor putea alege cadourile de Paști într-o ambianță plăcută.

Pentru promovarea tradițiilor conturate în jurul Sărbătorilor Pascale și pentru a oferi vizitatorilor târgului o experiență cât mai autentică, organizatorii au pregătit un program variat care cuprinde patru ateliere de creație și unul educativ, o expoziție de icoane, un mini-parc de distracții și organizarea a două activități distractive: Vânătoarea Ouălor de Paști și Olimpiada de Paști.

În plus, 46 de expozanți din 16 județe vor prezenta în Piața Mare din Sibiu diverse obiecte de artizanat și produse care vor satisface gusturile celui mai exigent „Iepuraș”. Participarea la toate evenimentele din cadrul Târgului de Paști din Sibiu se face gratuit, în baza unei înscrieri prealabile la fața locului. Oricine se poate înscrie, indiferent de vârstă, în limita locurilor disponibile.

 

PROGRAMUL TÂRGULUI DE PAŞTI DIN SIBIU – EDIŢIA 2013

Expoziție de icoane “Icoana – prag înflorit”

Data: 26 aprilie – 4 mai

Interval orar: 09:00 – 17:00

Loc de desfășurare: Centrul de Informații pentru Turiști – Primăria Sibiu

Căsuţa Iepuraşului

Data: 27 – 28 aprilie și 1 – 4 mai

Interval orar: 14:00 – 18:00

Loc de desfășurare: Piața Mare

Vânătoarea Ouălor de Paşti

Data: 1 mai

Interval orar: 15:00 – 17:00

Loc de desfășurare: Piața Mare

Biblia Copiilor

Data: 4 mai

Interval orar: 14:00 – 16:00

Loc de desfășurare: Centrul de Informații pentru Turiști – Primăria Sibiu

Olimpiada de Paşti

Data:27 aprilie și 4 mai

Interval orar: 13:00 – 16:00

Loc de desfășurare: Piața Mare

Târgul de Paşti din Sibiu este organizat de Fundația AU-RO Austria Pro România în parteneriat cu A1 Events. Evenimentul este o acțiune cofinanțată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria și Casa de Cultură a Municipiului Sibiu. Mai multe informații pe site-ul www.targuldepasti.ro sau pe pagina de https://www.facebook.com/targuldepasti

Program Targul de Pasti de la Sibiu

Comentează