Reguli de acces la Sonisphere

TUBORG GREEN FEST PRESENTED BY SONISPHERE FESTIVAL

Mai sunt cateva zile pana incepe cel mai tare festival din Romania. Pentru ca toate sa mearga ca “unse”, organizatorii au pregatit un set de reguli, atat interne cat si externe pentru a asigura o minima decenta in desfasurarea ostilitatilor. Citam:

Pentru confortul participantilor la festival si bunul mers al evenimentului, organizatorii recomanda publicului sa vina cat mai devreme la spectacol, pentru a evita aglomeratia in jurul punctelor de intrare. Accesul in fiecare dintre cele trei zile de festival se va face incepand cu ora 14.00, iar concertele se vor incheia la ora 23.00. Cele doua puncte de acess in zona de concert sunt intrarile Romexpo dinspre Casa Presei si Bulevardul Expozitiei.

Accesul va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singura data (cu un singur cap, cu un singur ficat, cu o singura idee si cu privirea fixata in sus). Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului, spectatorii fiind rugati sa aiba asupra lor si un act de identitate valid (precum si actele de la casa, un CF actualizat si 2 copii dupa certificatul de nastere). Dupa acces, participantii vor primi bratari in functie de tipul de bilet achizitionat. Bratarile nu pot fi instrainate, rupte si nu sunt transmisibile.

Avand in vedere faptul ca la concert sunt asteptate cateva zeci de mii de persoane, organizatorii recomanda utilizarea transportului in comun, in special a metroului. In zona nu vor fi locuri de parcare, astfel incat recomandam celor care vor sosi totusi cu autoturisme sa parcheze in zone mai indepartate. (Participantii care vin cu elicoptere, jet-uri private, baloane sau parasute, sunt rugati sa se parabuseasca in locuri izolate pentru a usura munca celor de la salubrizare dupa incheierea festivalului)

Reguli  acces

Publicul roman are experienta concertelor mari (NOT) si intelege ca exista un set de reguli internationale (NOT), a caror aplicare ajuta la garantarea sigurantei si a confortului tuturor participantilor.

Printre acestea se numara obiectele interzise, obiecte cu care va rugam sa NU veniti la concert: sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, parfumuri, umbrele, scaune, arme, lanturi, obiecte periculoase, bauturi sau mancare, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil), aparate de inregistrare audio-video. De asemenea, accesul cu umbrele nu este permis. (Umbrelele sunt din constructie niste arme albe, fapt pentru care trebuie repetata interdictia de a le folosi). In caz de ploaie, va rugam sa folositi pelerine de ploaie (sau vizuini). Accesul cu medicamente este permis doar in baza retetei medicale aferente. (Accesul cu scaune este interzis, in caz ca doriti sa va prezentati cu un fotoliu, trebuie obtinut permisul special Fotoliu Pass in valoare de 425 ron/zi)

Rugam publicul sa nu vina la concert cu bagaje, genti voluminoase sau alte lucruri de valoare. Nu exista un spatiu de depozitare securizat (dar se pot lasa in grija tiganilor prezenti la granitele locatiei)

Spectatorii sunt rugati sa contribuie la pastrarea curateniei pe toata durata evenimentului, sa nu arunce gunoaie decat in recipientele destinate colectarii acestora. Organizatorii au asigurat amplasarea recipientelor de colectare selectiva a deseurilor si au luat toate masurile pentru a sustine pastrarea curateniei. Umbrela Verde, programul de protectie a mediului initiat de Tuborg va fi activ pe parcursul celor 3 zile de festival, atat prin incurajarea colectarii selective a deseurilor, cat si prin recompensarea participantilor care vor colecta paharele de plastic din care va fi consumata berea. (Recompensarea participantilor care arunca paharele goale de bere in locuri special amenajate va consta in oferirea oportunitatii de a curata locurile special amenajate, la sfarsitul festivalului )

Accesul copiilor

Prezenta copiilor sub 12 ani nu este recomandata din cauza zgomotului de mare amploare produs in cadrul evenimentelor de acest tip, peste nivelul suportat de cei mici. Prezenta copiilor sunt 7 ani este strict interzisa. (Prezenta copiilor sub 2 ani este permisa, cu conditia ca acestia sa fie impachetati in custi izolate fonic si dotate cu sistem anti-furt)

De asemenea, spectacolul poate include si puternice efecte de lumina, care ar putea dauna copiilor sau persoanelor epileptice (precum si papagalilor, perusilor, hamsterilor dar si orcilor care ar putea insoti participantii la concert). In situatia in care parintele alege sa vina insotit de copil, accesul acestuia se va putea face doar pe baza unui bilet valid, fara gratuitate sau reducere la achizitionarea acestuia.

Pe toata durata festivalului, consumul de alcool este interzis persoanelor sub 18 ani (fiind obligatoriu pentru toate celelalte categorii de varsta)


Informatii bilete

Este strict interzisa vanzarea sau cumpararea invitatiilor si vanzarea sau cumpararea biletelor la suprapret. Organizatorii isi rezerva dreptul de a interzice intrarea in locatie a persoanelor care vor fi depistate ca desfasoara astfel de activitati si de a confisca invitatiile, respectiv biletele, aflate in posesia acestora.

De asemenea, organizatorii roaga publicul sa se adreseze echipei de securitate sau reprezentantilor organizatorilor in cazul in care sesizeaza nereguli. Recomandam cu fermitate achizitionarea biletelor doar din punctele autorizate.

Accesul la festival se poate face pe baza unui abonament pe 3 zile, care poate fi achizitionat la urmatoarele preturi (in functie de pozitionarea in spatiul rezervat publicului): 519, 40 ron (Golden Circle), 371 ron (Normal Circle), 625,40 ron (VIP + merchandising bag).

Pentru cei care nu doresc sa participe la toate cele trei zile de festival, biletele se afla in vanzare dupa cum urmeaza:

- biletele pentru ziua de 25 iunie (Manowar, Vollbeat, Accept, Paradise Lost, Orphaned Land) costa dupa cum urmeaza: 371 ron (VIP), 233,20 ron (Golden Circle), 127, 20 ron (Normal Circle).

- pentru 26 iunie (Metallica, Slayer, Megadeth, Anthrax) a ramas in vanzare o singura categorie de bilete: 196,10 (Normal Circle).

-biletele pentru 27 iunie (Rammstein, Alice in Chains, Stone Sour, Anathema) pot fi achizitionate cu: 371 ron (VIP), 307,4 (Golden Circle) respectiv 196,10 (Normal Circle).

Cam atat despre partea organizatorica. In caz ca mai apar surprize, placute ori neplacute, vom actualiza informatiile.


Multe alte detalii mai gasiti pe: http://ro.sonispherefestivals.com/

Sonisphere Festival Line-up

3 Comentarii la “Reguli de acces la Sonisphere”

  • Hmm … nasol cu regulile atea. Eu nu voi putea sa imi duc vizuina cu mine ca e demontata din motive tehnice. Ce sa fac daca ploua? Ma gandesc ca pentru cine nu isi poate duce viziuna cu el, i se asigura un loc caldut unde sa se ingroape sub pamant.

  • In caz de ploaie, apocalipsa sau nor de lacuste, organizatorii se obliga sa asigure urne pentru participantii nenorocosi.

  • numa gura fu de ei, daca aveam un uzzi, intram cu el si ziceam ca il folosesc la astm…

Comentează