Spune-ne pe cine vrei să vezi la Sziget Festival 2012?

Au mai rămas fix 208 de zile până la a 20-a ediție Sziget Festival. Astfel încât, Sziget le oferă fanilor ocazia de a propune propriul line-up.

Aplicația Wishmachine oferă posibilitatea de a propune până la zece nume pe care ți-ai dori să le vezi anul acesta la Sziget Festival. Poți fi creativ, dar și practic, cu alte cuvinte, poți introduce nume care, după părerea ta, pot contribui într-un fel aparte la atmosfera Sziget.

 “În ultima vreme, au fost publicate numeroase articole legate de Sziget în presa internațională, multe susținând că festivalul este un lider de opinie, mereu dornic să ofere vizitatorilor mai mult decât aceștia se așteaptă. Suntem mândri de acest lucru, însă noi o privim ca pe o educație în ambele sensuri, astfel că cei care se ocupă de stabilirea programului trebuie să fie la curent cu ideile și sugestiile fanilor legate de programul ideal. Suntem cu toții conștienți de top5-ul specific fiecărui gen în parte, așa că ideea e să privim dincolo de această limită”, spun organizatorii Sziget Festival.

Ca întotdeauna, Sziget Festival este un eveniment ce poate deveni perfect doar împreună cu fanii festivalului, drept urmare, ideile originale sunt binevenite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *