Stefan Banica – 5 spectacole de succes

Stefan Banica a incheiat pe 18 decembrie seria concertelor extraordinare de Craciun, care au marcat aniversarea a 10 ani de traditie. Asa cum au fost anuntate, pe scena Salii Palatului au avut loc in perioada 14 – 18 decembrie 5 spectacole de amploare, sustinute consecutiv de Stefan Banica cu sala arhiplina, aceasta dovedindu-se neincapatoare, depasindu-si in fiecare seara capacitatea. Concertele de Craciun si-au indeplinit scopul, in spectacole regasindu-se esenta a tot ce-a fost mai bun in cei 10 ani de cand acestea au fost initiate de Stefan Banica, devenind seri de adevarata sarbatoare pentru toti cei prezenti in sala de spectacol prin ingredientele care au alcatuit una dintre cele mai complexe productii muzicale din Romania: muzica live, decoruri si lumini impresionante, elemente de grafica, proiectii, dansatori, muzicieni si invitati speciali de exceptie.

In cadrul show-rilor sale, Stefan Banica a venit cu multe surprize placute si momente inedite, cantand melodii indragite si asteptate de fiecare data de public, piese care au devenit hituri in acesti 10 ani, unele dintre ele fiind cantate pentru prima data chiar in cadrul concertelor sale de Craciun. In playlist-ul concertelor din acest an s-au regasit hituri binecunoscute, cum ar fi: “Poveste de mai”, “Asta-s eu”, “S-o facem lata”, “Toata lumea danseaza” sau “Veta”, cantece de iarna si colinde – “Doar o data-i Craciunul”, “Mos Craciun cu plete dalbe” sau “Ho, ho, ho”. Dar au existat si piese de factura diferita, cum ar fi “Protest”, un cantec cu un puternic mesaj social, care s-a bucurat de un mare impact la public, cei peste 20.000 de spectatori aflati in sala in cele 5 seri de concerte reactionand si ridicandu-se in picioare de fiecare data atunci cand s-a cantat aceasta piesa.

De-a lungul anilor, in concertele sale, Stefan Banica a avut invitati de calibru dintre cei mai importanti artisti romani. In acest an, impreuna cu Stefan Banica au urcat pe scena 3 voci mari, puternice. Una dintre acestea a fost Andra, duetul cu Stefan Banica fiind un moment gustat din plin de public. O alta voce extraordinara a fost Madalina Lefter, care la doar cei 13 ani a cantat pe cele mai importante scene ale Italiei alaturi de artisti mari. Un moment exceptional a fost prezenta pe scena Salii Palatului, alaturi de Stefan Banica, a cantaretei de origine americana Nikki McCoy, o colaborare, o combinatie cu totul inedita, care a electrizat, pur si simplu, sala in toate cele 5 seri de spectacol.

“Pentru mine au fost cinci seri de neuitat, o adevarata sarbatoare. Va urez tuturor un Craciun fericit alaturi de cei dragi si un an nou care sa va aduca bucurii!” – Stefan Banica

Concertul de Craciun Stefan Banica – 10 ani va fi transmis pe ProTV chiar in ajunul Craciunului, pe 24 decembrie, incepand cu ora 23.
Si, pentru s-au implinit 10 ani de traditie neintrerupta a concertelor sale de Craciun, Stefan Banica a lansat la inceputul lunii decembrie DVD-ul aniversar Stefan Banica 10 ani/ Live la Sala Palatului, un proiect special distribuit de Pro Video in toate magazinele de specialitate.
Cu peste 1.000 de concerte in intreaga tara, in jur de 180.000 de bilete vandute doar la spectacolele de Craciun, cu peste 40 concerte sold-out la Sala Palatului, Stefan Banica este unul dintre cei mai complecsi si iubiti artisti din Romania, cu o cariera prodigioasa in muzica, teatru, film si televiziune

Cateva poze cu Stefan Banica la Spectacolul de Craciun de la Sala Palatului

Comentează