Trendurile nunţii 2012 la Expomariage Oradea!

Vă aşteptăm la o fascinantă incursiune în lumea celor mai noi trenduri pentru nunţi, în perioada 17-19 februarie, la EXPOMARIAGE Oradea 2012, la Sala Sporturilor „Antonio Alexe”. Aflat la a IX-a ediţie, Expomariage este o manifestare de referinţă în domeniul delicat al nunţilor.  Aici se întrec în oferte cele mai importante firme şi creatori de vestimentaţie pentru miri şi firme care vă vor propune servicii ireproşabile în organizarea minunatului moment din viaţa fiecăruia, care este NUNTA.

Intrat deja în tradiţie, evenimentul este apreciat atât de către viitorii miri cât şi de specialiştii din domeniu şi este aşteptat cu un deosebit interes şi, an de an oferă noi surprize vizitatorilor. Brandurile participante vin la această expoziţie cu discount-uri considerabile şi cu cele mai atractive oferte, în pas cu cele mai trendy produse din domeniu la nivel internaţional.

 

În cadrul acestui eveniment care vă va tăia respiraţia, vor fi dezvăluite – atât publicului larg cât şi profesioniştilor – excepţionale accesorii, bijuterii şi design de modă, fermecătoare buchete de mireasă, aranjamente de nuntă şi, nu în ultimul rând, vedete vor fi rochiile de mireasă, într-o revărsare de modele şi bun-gust, astfel încât mirii anului 2012 îşi vor putea alege pe loc vestimentaţia cea mai potrivită marelui eveniment din viaţa lor.

Precum v-am obişnuit deja, EXPOMARIAGE este evenimentul cel mai important în şirul ofertelor pentru nunţi, iar cei interesaţi îşi pot pregăti – cu ajutorul specialiştilor care le vor sta la dispoziţie în expoziţie – nunta de la A la Z, în cele mai mici amănunte şi la preţuri fără concurenţă!

Nu rataţi, aşadar, EXPOMARIAGE între 17 şi 19 februarie, la Sala Sporturilor „Antonio Alexe”. Ideal pentru NUNTA VOASTRĂ!

Programul de vizitare este: vineri între orele 13:00 şi 20:00, sâmbătă între orele 10:00 şi 20:00, iar duminică între orele 10:00 şi 18:00.

Biletul de intrare este de 5 lei, fiind valabil pe durata unei întregi zile.

Detalii şi informaţii:

Andrei Popa

tel. 0728 290716

www.expomariage.ro

Comentează