Valentine’s Day Fair

Un dar vorbeste intotdeauna despre ceea ce simti si uneori o poate face mai bine decat toate cuvintele.

Valentine’s Day Fair, deschis intre 9 si 14 februarie la Galeria Dalles din Bucuresti, este locul unde gasesti inspiratia pentru a exprima cele mai frumoase ganduri si emotii fata de persoana aceea unica si speciala din viata ta.

Fie ca este vorba despre un joc de cuplu, care va va aduce aproape, fie ca vreti sa sarbatoriti cu sampanie si ciocolata o seara speciala a indragostitilor, aici vei gasi darul perfect.

Daca partenerul tau apreciaza arta, decoratiunile pretioase, lucrate dupa metoda Tiffany – mastile venetiene sau accesoriile provensale sunt ceea ce trebuie sa cauti la Valentine’s Day Fair.

Bijuteriile si lumarile lucrate manual, cu arome si forme originale, pot face si ele o seara frumoasa, mai ales daca le sunt asortate si creatii dulci, din martipan sau pastiaj.

Daca v-ati propus sa va faceti partenerul sa se simta unic, sunteti asteaptati la targul de la Dalles si cu creatii hand made ale mai multor artisti plastici sau accesorii si pielarie purtand amprenta zonelor din care provin: India, Peru, Marea Britanie.

Comentează