Vrum, vrum, mergem la drum cu bebe! Ce lucruri nu trebuie sa lipseasca din orice masina

Sa aduci pe lume un bebelus inseamna, automat, si o responsabilizare din partea parintilor. Nu te mai pui pe primul loc. Acum, e el. Siguranta si confortul tau sunt pe locul al doilea. El trebuie sa fie fericit, lui trebuie sa nu ii lipseasca nimic. Astfel apar listele. De cumparaturi, de iesit in parc si mai ales de plecat cu masina in vacanta, la bunici, la mare sau la munte, in tara sau in afara ei. Despre cea din urma ne vom ocupa astazi.

Ghemotocul de energie in masina, pregatit sau nu pentru un drum lung? Iata lucrurile pe care trebuie sa le ai la indemana atunci cand decizi sa pleci cu cel mic cu masina.

Scaunul auto pentru copii, in primul rand. Impus prin lege, scaunul auto pentru copii este obligatoriu. Daca ai un copil, inseamna ca trebuie sa fi cumparat deja unul. Concepute pentru varste diferite si vandute in functie de nivelul de calitate, el este indispensabil pentru parinti. Siguranta lui bebe este cea mai importanta, mai ales atunci cand se afla pe bancheta din spate si orice se poate intampla in trafic. Studiile recente au demonstrat faptul ca un scaun auto pentru copii este echivalentul cu salvarea vietii unui bebe in cazul nefericit al unui accident.

Ai un scaun auto pentru copii? Perfect, putrem trece mai departe.

Ia o rezerva de mancare pentru bebelusi la tine. Fii prevazator si nu te baza pe faptul ca vei gasi mancarea favorita a celui mic in orice loc te-ai duce. E posibil sa ai surprize neplacute si e mai bine sa fii pregatit din timp. Nu exagera cu rezerva de mancare, dar nici nu pleca fara ea.

Nu uita de jucariile lui preferate! E posibil ca bebe sa le simta lipsa si sa planga pe tot parcursul drumului. E bine sa ii creezi celui mic un cadru familiar in masina, sa aiba in jur nu doar fetele parintilor, ci si jucariile lui colorate, care canta si se aprind. Astfel este garantat faptul ca nu se va plictisi si se va bucura de drum.

Nu pleca de acasa fara un set de hainute diferie de cele pe care le ai deja. Vremea este schimbatoare. Poate fi cald, dar apoi se poate raci. Pentru orice eventualitate, ia ceva mai gros sau ceva mai subtire, dupa caz, pentru a fi sigur ca bebe se va simti confortabil indiferent daca afara ploua sau este soare. Nu strica nici sa iei cu tine cateva medicamente, in cazul in care cel mic se va imbolnavi. Tusea si febra apar rapid la bebelusi, atunci cand te astepti mai putin, dat fiind faptul ca sistemul lor imunitar nu este inca dezvoltat pe deplin.

Am lasat la urma lucrurile pe care orice parinte le are in vedere, chiar si atunci cand vine vorba despre o banala plimbare in parc, daramite a unei excursii de cateva ore cu masina. Scutecele sunt de nelipsit din masina in care se afla un bebelus. La fel si cremele si servetele umede si uscate trebuie sa isi faca loc in portbagajul masinii.

Prima plimbare cu bebe este mai dificila. Atunci realizezi cu adevarat ce trebuie sa iei, ce trebuia sa fi luat, iar la urmatoarea experienta vei fi cu siguranta mai pregatit. Pentru ca si cel mic trebuie sa vada lumea, nu? Si am stabilit deja ca e greu sa mai devii prioritate dupa ce un ghemotoc de energie a aparut pe lume. Orice ar fi, cel mai important este sa nu plecati nicaieri la drum cu masina si cu bebelusul fata un scaun auto pentru copii omologat.

Nu ai unul? Intra pe Noriel, acolo unde vei descoperi o multime de modele. Alege scaunul auto pentru copii preferat si fa-i cunostinta celui mic cu excursiile. Doar asa isi va dezvolta apetitul pentru aventuri si pentru un stil de viata sanatos. La Noriel puteti descoperi nu doar o multime de scaune auto pentru cei mici, dar si scoici auto, inaltator auto si accesorii extrem de utile in timpul plimbarilor cu bebe si nu numai.

Siguranta e importanta pentru cel mic. Respecta legea si ia-ti toate masurile de protectie!

Vinsieu_scaun auto copii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *