VUNK la Polivalentă

Trupa VUNK, cea mai premiata formatie româneasca de rock din 2011 si 2012, pune in scena cel mai grandios concert al sau de pana acum, in data de 14 noiembrie 2012 la Sala Polivalenta din Bucuresti.

Cu aceasta ocazie, trupa va lansa intr-o miercuri spre joi si noul sau album, intitulat “Nu scapa nimeni”, din care baietii au prezentat deja primul single: “Scapa-ma de ea”. Pe lânga piese de pe noul album, recitalul de aproape doua ore va include si hiturile lansate in cei 13 ani de cariera: “Pleaca”, “1000″, “Balada pentru o minune”, “Regele soselelor”, “Artificii pe tavan”, “Lânga inima mea vine inima ta”, “Prajitura cu jeleu”, “O ultima dorinta”, “Vreau o tara ca afara”, “Iubrire cu imprumut”.

Cornel Ilie, solistul trupei spune ca “suntem superstitiosi, credem ca toate lucururile bune se intâmpla intr-o miercuri spre joi. Am ales Sala Polivalenta deoarece este cea mai mare sala din tara in care se poate organiza un concert, este sala care nu impune absolut nicio granita imaginatiei si in care poti face orice. Iar asta se va vedea pe 14 noiembrie, pentru ca avem deja niste idei spectaculoase, originale si suprinzatoare. Ne asteptam sa vina 6000 de spectatori care sa spuna la sfârsit “Da, a fost un spectacol bestial”. Pentru asta vom munci in urmatoarele 2 luni si asta e cea mai mare multumire.”

Biletele s-au pus in vanzare pe myticket.ro si in reteaua magazinelor Diverta.

Concert VUNK la Sala Polivalentă

Comentează