Zilele Clujului 2011

Vezi toate evenimentele din Cluj – 2011

Zilele Clujului 2011 vor avea loc in perioada 27 mai – 3 iunie.

Printre primii invitati confirmati la Zilele Clujului se numara trupa Iris, Andra, Luna Amara, Smiley si Mihai Constantinescu.

Au mai confirmat deasemenea Deep Central si Akcent pentru ziua de vineri 27 mai.

Sambata 28 mai vor concerta Andreea BanicaSemnal M si Iris.

Luni va concerta Smiley, marti este seara de folk

Miercuri concert Mihai Constantinescu si Gabriel Dorobantu.

Joi: concert Luna Amara si Speak Floyd

Evenimentele programate pentru acest an urmeaza sa se desfasoare in 7 locatii emblematice: Piata Unirii, Piata Muzeului, Strada Mihail Kogalniceanu, Bastionul Croitorilor, Zidul Cetatii – Strada Fortaretei, Sala Sporturilor si Strada Matei Corvin.

Programul complet al zilelor Clujului

One thought on “Zilele Clujului 2011”

  1. În cadrul Zilelor Clujului, va avea loc Festivalul Internaţional de Artă Fotografică – Foto Fest Romania, cel mai mare eveniment fotografic din Cluj Napoca şi primul festival de acest gen din ţară. Ideea a pornit de la fotografia văzută ca o modalitate de comunicare, accesibilă tuturror. Clujul este un oraş cultural, pe care dorim să-l valorificăm din punct de vedere vizual, prin fotografie.

    Timp de o săptămână (27 mai – 3 iunie 2011), vom oferi tuturor pasionaţilor de fotografie (amatori şi profesionişti deopotrivă) posibilitatea de a se întâlni într-un cadru organizat şi de a interacţiona. Pe parcursul festivalului vor avea loc zeci de expoziţii foto, workshopuri şi prezentări de fotografie, concursuri foto cu premii, mese rotunde, proiecţii, târg de fotografie, lansări de cărţi din domeniul fotografiei, lansări de mărci de echipament foto, petreceri şi multe alte surprize.

    Detalii privind programul şi evenimentele din cadrul festivalului pot fi accesate pe site (www.fiaf.ro) începând cu luna mai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *