Regulamentul detaliat al Campaniei "Anti Plictis"


Pasul I:


Ca sa intri in concurs vei adresa o invitatie unui prieten. Il inviti, accepta si esti inscris. Acesta va primi un e-mail cu invitatia cuprinzand numele tau, un link de inscriere si alte detalii cu privire la campanie. Nu spama sau vei fi raportat si scos de pe site.

Evenimentele pe care le vei introduce trebuie sa fie bineinteles . . . reale. Ele vor fi verificate de echipa noastra. In caz ca se descopera un eveniment fals introdus cu buna stiinta, esti automat scos din concurs. Deasemenea evenimentele trebuie sa fie din zona ta si sa nu mai fi fost introduse de alt user inaintea ta. In caz ca ai "dublat" un eveniment, acesta va fi sters si nu se va socoti.

Daca stii detalii inedite despre un eveniment viitor care a fost deja anuntat nu ezita sa ni le impartasesti.

Punem pret pe impresiile tale dar nu abuza. Stim ca a fost: "frumos", "interesant", "inedit", "demential" si "incredibil" deci nu ne spune intr-un cuvant impresia ta. Orice comentariu off-topic, prea scurt sau stupid va fi eliminat. Daca insisti cu acest gen de comportament vei iesi din concurs.

Daca o poza valoreaza cat o mie de cuvinte, copyrightul ei valoreaza mai mult. Daca nu ai facut poze sau consideri ca nu sunt sugestive sigur vei face altele si le vei posta pe acelea. Nu te lauda cu munca altuia. Daca se descopera ca o poza adaugata de tine e proprietatea altcuiva si folosita fara acceptul autorului... you're out.


Pasul II:


Vei trimite o poza cu tine purtand tricoul la un eveniment la care ai participat. Atat, e simplu! Daca te numeri printre primii 50 care fac acest lucru poti revendica cele 4 bilete promise care pot fi la cinema, dupa alegerea ta. Ne spui doar unde vrei sa mergi si noi te trimitem. Primii 50 de membri care fac acest lucru vor fi automat resplatiti cu 4 bilete la film. Toti ceilalti participanti vor avea parte la sfarsitul campaniei de o surpriza placuta.


Pasul III:


La finalul campaniei vom alege seful Miscarii anti-plictis. La momentul respectiv vom da detalii despre conditiile de a deveni seful ales. Pana atunci trebuie sa activezi in site, si noi vom fi cu ochii pe tine.<inapoi la regulament