Info

Pentru a crea un cont, avem nevoie de anumite date de la tine, cum ar fi numele care vrei sa apara pe site, numele de utilizator si parola (cele pe care le vei folosi pentru a accesa contul tau) si adresa ta de email (trebuie sa fie o adresa de email valida si la care sa ai acces).

Conditii de Utilizare

Stimate utilizator, accesul si folosirea acestui site este gratuita. Informatiile referitoare la evenimentele prezentate pe VinSiEu.ro au caracter informativ. Desi facem tot posibilul sa fim la curent cu modificarile programelor, e posibil sa apara amanari, modificari de ultim moment sau chiar anulari, independent de dorinta noastra de a va furniza informatii exacte.

Preluarea informatiilor de pe VinSiEu.ro NU este interzisa dar trebuie obligatoriu insotita de precizarea sursei.

Informatiile colectate in momentul inregistrarii utilizatorilor sunt confidentiale si ne angajam sa nu le transmitem unei terte persoane sub nici o forma. Ne rezervam dreptul de a informa utilizatorii VinSiEu.ro de modificari majore aduse site-ului precum si de concursurile organizate de noi.

Spam-ul nu este tolerat sub nici o forma. Orice fel de mesaj considerat si raportat spam va duce la stergerea automata a contului expeditorului.

Citeste in continuare conditiile de utilizare...

Creeaza Cont
Prin crearea contului pe VinSiEu.ro va dati acceptul respectarii
conditiilor de utilizare.
sau
google openid