poze tabara 25 29 ianuarie 2015

Tabara 25-29 ianuarie 2015

Alba , Alba Iulia. Luni 25 Ianuarie 2016 14:00 - Vineri 29 Ianuarie 2016
Hotel MER, DN 1, km 373, loc. Lancram, judeţul Alba, la 16 Km de oraşul Alba Iulia

Categorii: Alte Evenimente , Conferinte si Seminarii

Călătoria spirituală. Intoarcerea la NIMIC.

Călătoria spirituală nu este o călătorie de acumulare. Pentru a fi Ceea Ce Eşti, nu este necesar să adaugi ceva în plus. De fapt, cu adevărat, nici nu poţi să adaugi ceva peste Ceea Ce Eşti. Deja eşti Ceea Ce Eşti. Nu trebuie să îndeplineşti vreun ritual sau să săvârşeşti o anumită practică spirituală. Este necesar să îţi permiţi să fii Ceea Ce Dintotdeauna Eşti.

Poţi renunţa la povestea ta? Ai deschiderea de a renunţa la ataşamentul faţă de cunoaşterea ta? Ceea ce crezi că eşti, nu îţi permite să fii Ceea Ce Eşti Cu Adevărat, în mod conştient. Iar Ceea Ce Eşti nu poate fi cunoscut, gândit sau vorbit. Ceea Ce Eşti – este Infinit. Infinitul în Sine, care nu poate fi încapsulat în cuvinte, în gânduri sau într-o formă finită.

Această tabără este dedicată întoarcerii la Liniştea Intrinsecă, transcendentă oricărei cunoaşteri. Nevăzutul Infinit. Nemanifestatul din care provine manifestatul. Nemişcarea din care provine mişcarea. Ceea Ce Nu Are Formă - din care provin toate formele existente. Este o retragere pentru regenerarea completă a fiinţei, dincolo de orice credinţe, convingeri sau puncte de vedere.

Pe parcursul acestei tabere, se vor îmbina o serie de elemente prin intermediul cărora se va tinde către Simplitatea Primordială a Liniştii. Prelegeri, conferinţe, meditaţii, discuţii libere, relaxare zilnică la piscină, jacuzzi, salină şi saună – toate acestea se vor împleti pentru cristalizarea întoarcerii conştiente la Prezenţa Unică şi Atemporală.

Nu este vorba despre promovarea unei viziuni spirituale, a unei culturi sau a unui concept filozofic. Acest retreat a fost conceput pentru a purta călătorul spiritual dincolo de orice element relativ, în transcenderea completă a dualităţii.

Ţinând cont de perioada de iarnă în care se va organiza acest retreat, îmbinarea conferinţelor cu relaxarea la SPA este binevenită. Hotelul deţine un SPA foarte bine dotat, care poate face trecerea blând şi subtil de la grosier la spiritual. Cu alte cuvinte, se va îmbina relaxarea formei cu transcenderea formei. :)

Toate detaliile le găsiţi la link-ul: http://catalin-manea.com/intoarcerea-la-nimic-retreat-ianuarie-2016/

Mai multe detalii: http://catalin-manea.com/intoarcerea-la-nimic-retreat-ianuarie-2016/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1168
sandra ofra

Adaugat in urma cu 3198 zile, 23 Sep. 2015

Adaugat de Sandra14427

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 93

Alte Evenimente din Alba Iulia
targul de fete de pe muntele gaina 2024

Târgul de fete de pe Muntele Găina - 2024

Alba, Alba Iulia. 20 Iul 2024 - 21 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .