poze marsul persoanelor cu handicap cursa inimii cetatii alba editia a ii a

Marşul persoanelor cu handicap - Cursa inimii cetăţii Alba", editia a II-a

Alba , Alba Iulia. Sâmbătă 10 Octombrie 2009 12:00
In faţa Catedralei Reîntregirii Neamului

Categorii: Alte Evenimente

Acţiune de promovare a drepturilor persoanelor cu handicap

Acţiunea are loc sub forma unui marş pe muzică de promenadă susţinută de Fanfara Centrului de Cultură "Augustin Bena", al cărui traseu va fi parcurs de toţi cei prezenţi (persoane cu handicap instituţionalizate şi neinstituţionalizate, organizatori, oficialităţi, invitaţi) şi va avea ca punct de plecare platoul din faţa Catedralei Reîntregirii Neamului, traseul fiind în jurul parcului din cartierul Cetate. La această acţiune va fi prezentă şi o delegaţie din partea Asociaţiei Cusset - Aiud- Echange alături de Jean Francoise Barlet.
Simbolul acţiunii la care se aşteaptă să participe în jur de 500 de persoane, va fi o inimă roşie purtată în piept, care va deschide propriile inimi spre înţelegerea durerii, a nevoilor şi neputinţelor acestor oameni. Toţi participanţii la marş vor purta un tricou alb inscripţionat cu mesajul "Cursa inimii cetăţii Alba", caschete roşii iar pe piept inimi roşii.
Acţiunea se va încheia cu înmânarea diplomelor şi cu un minunat spectacol artistic susţinut de artiştii Centrului de Cultură "Augustin Bena" Alba.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 582
Cuvinte cheie: Alba Iulia
ale

Adaugat in urma cu 3953 zile, 08 Oct. 2009

Adaugat de aLe

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 775

  • Ai ceva de zis?

    .