poze show canin in parcul custozza

Show canin în Parcul Custozza

Alba , Alba Iulia. Sâmbătă 12 Septembrie 2009 12:00
Parcul Custozza

Categorii: Alte Evenimente

Asociaţia Chinologică Alba în parteneriat cu Primăria municipiului Alba Iulia lansează, în premieră pentru judeţul Alba, un proiect de educaţie canină

Prin acest proiect se propune responsabilizarea proprietarilor de câini şi realizarea unei mai bune convieţuiri cu ceilalţi albaiulieni în ceea ce priveşte parcurile publice din municipiu.
Începând de sâmbătă, 12 sept, vor fi amplasate cu caracter permanent dispozitive cu pungi destinate strângerii resturilor biologice ale câinilor ce sunt plimbaţi în Parcurile Custozza, Cetate şi Iuliu Maniu, dar şi pe Bulevardul Transilvaniei.
În vederea promovării acestei acţiuni şi a creşterii gradului de educaţie şi spirit civic, fluturaşi ce anunţă această acţiune vor fi amplasaţi în cabinete veterinare, farmacii veterinare şi alte spaţii publice.
Debutul acestui proiect se va face şi printr-un show canin ce se va desfăşura sâmbătă în Parcul Custozza cu începere de la ora 12.00. Proprietarii de câini, şi nu numai, sunt invitaţi să ia parte la acest eveniment. Vor putea urmări un spectacol de dresaj canin, dans canin şi prezentări de rase.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 983
Cuvinte cheie: Alba Iulia
ale

Adaugat in urma cu 5279 zile, 11 Sep. 2009

Adaugat de aLe

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 775

  • Ai ceva de zis?

    .