poze conferin a dezvoltarea inteligen ei emo ionale la copii

CONFERINȚA Dezvoltarea inteligenței emoționale la copii

Alba , Alba Iulia. Marţi 22 Mai 2018 18:00 - Marţi 22 Mai 2018
Hotel Transilvania

Categorii: Conferinte si Seminarii

Proiectul național UN PĂRINTE MAI BUN aduce în atenție o nouă temă de dezbatere, în conferințele de informare și instruire atât a profesioniștilor în domeniu, cât și a părinților: „Dezvoltarea inteligenței emoționale la copii și beneficiile educației pozitive”.

Conferința va fi susținută de psihologul și psihoterapeutul Irina Petrea, cunoscută pentru emisiunile de televiziune “SuperNanny”, “Copii contra părinţi”, “Cei 7 ani de acasă”, dar şi pentru cărţile, publicaţiile, articolele şi interviurile sale.
Dacă abilitățile motorii și creșterea copilului se dezvoltă în mod natural, dezvoltarea emoțională sau socială necesită ajutor. Un copil care deține fraiele unor abilități socio-emoționale esențiale va crește și se va dezvolta într-un adolescent și apoi într-un matur responsabil și împlinit. Dezvoltarea emoțională și socială a copilului sunt importante pentru modul în care acesta va crește și va evolua ca și persoană. O problemă emoțională este cu atât mai serioasă cu cât perturbă mai mult capacitatea de a munci, de a învăța, de a funcționa bine în cadrul unor relații.
Participând la acesta conferință, părinții și dascălii vor avea posibilitatea de a primi informații valoroase, aplicate și verificate în relația cu copiii, de la un specialist în domeniul parenting-ului. În plus, vor putea adresa întrebări, oferindu-li-se lămuririle necesare în problemele ridicate.
Important de precizat este faptul că participarea este posibilă numai pe baza înscrierii prealabile.
Inscrierile pentru conferinta se fac aici:http://unparintemaibun.ro/portfolio/conferinta-alba-iulia/

Mai multe informaţii referitoare la eveniment sunt disponibile pe site-ul dedicat: www.unparintemaibun.roMai multe detalii: http://unparintemaibun.ro/portfolio/conferinta-alba-iulia/

Pret bilet: 65 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 579

Eveniment postat de organizator

pop

Adaugat in urma cu 1682 zile, 27 Apr. 2018

Adaugat de unparintemaibun

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 40

  • Ai ceva de zis?

    .