poze alba iulia music and film festival 2014

Alba Iulia Music and Film Festival 2014

Alba , Alba Iulia. Joi 4 Septembrie 2014 - Duminică 7 Septembrie 2014

Categorii: Festivaluri

In 2014, festivalul a ajuns la editia cu numarul trei.

Timp de patru zile, spectatorii au parte de proiecţii de filme în sală şi în aer liber, concerte de muzică, ateliere de imagine şi cursuri pentru copii.


Recitalul „doctorului în muzică” Grigore Leșe va deschide în 2014 a treia ediție a Alba Iulia Music & Film Festival, în seara de 4 septembrie.


Vineri, 5 septembrie, Alba Iulia Music & Film Festival aduce pe scenă Fanfara Transilvania, un grup format din artiști care au muzica în sânge, care transmit pasiunea lor pentru valorile tradiției și comunității de la tată la fiu.


Un moment ieșit din tipare se anunță a fi spectacolul Vrelo, o trupă din Serbia care îmbină fusion rock cu ritmuri punk și dub. Vrelo explorează și transpune folclorul popoarelor slave în ritmuri contemporane, păstrând autenticitatea vechilor elemente vocale în orchestrații și puneri în scenă moderne.


Filmele românești vor fi în centrul atenției la această ediție a festivalului. Printre ele se numără „Sunt o babă comunistă”, în regia lui Stere Gulea.


Într-un registru mai colorat, „America, venim!”, o comedie originală semnată Răzvan Săvescu.


„Selfie” (regia: Cristina Iacob) este drumul a trei adolescente care, în loc să învețe pentru bacalaureat, decid să plece la mare și să își încheie adolescența în stil rebel, chiar dacă acest lucru înseamnă să încalce toate regulile.

Mai multe detalii: http://albafilmfest.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2390
popadriana

Adaugat in urma cu 2196 zile, 31 Mai. 2014

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

  • Cum a fost?
    pascutiu minel
    furnicus   04 Sep. 2014, 10:43:49

    Ma duc pentru Vrelo si Grigore Lese


    .