poze  targul toamnei la alba iulia

„Târgul Toamnei” la Alba Iulia

Alba , Alba Iulia. Sâmbătă 7 Octombrie 2023 - Duminică 8 Octombrie 2023
Latura de Vest a Cetății Alba Carolina

Categorii: Targuri

Primăria Alba Iulia organizează, în perioada 7-8 octombrie 2023, TÂRGUL TOAMNEI, un eveniment care vine în sprijinul producătorilor din zonă și îi invită să își expună produsele, în mod gratuit.

 


Începutul lunii octombrie aduce miros și gust de toamnă românească în Cetatea Alba Carolina. Din dorința de a sprijini în mod real producătorii din zonă,  municipalitatea organizează prima ediție a TÂRGULUI TOAMNEI. De la fructe și legume de sezon, vinuri tinere sau vechi, soluții, idei și material săditor pentru amenajarea grădinii și până la ceaune aburinde și gata să fie degustate, Târgul Toamnei își propune să fie gazdă bună pentru toți cei care contribuie la dezvoltarea comunității de producători locali.


Evenimentul va avea loc în Șanțurile Cetății Alba Carolina, zona de vest, pentru zilele de 7 și 8 octombrie, ziua de 6 octombrie fiind rezervată amenajării standurilor producătorilor participanți.


Pe lângă roadele și bogățiile toamnei, ce își vor găsi loc pe tarabe și în standurile comercianților, vizitatorii vor mai avea parte și de momente artistice susținute de artiști locali, activități distractive pentru cei mici, precum și o zonă dedicată celor care iubesc animalele.


“Am decis să creăm de la zero ”Târgul Toamnei”, un eveniment dedicat 100% tuturor celor care, prin munca lor, cresc comunitatea. Am fost convins de multitudinea mesajelor venite din partea celor care și-au dorit un târg de acest tip la Alba Iulia, aici unde îi este locul, în comunitatea urbană de peste 70.000 locuitori dornici să aibă acces la produse tradiționale și proaspete. Pentru a-i susține, la această primă ediție, participarea este gratuită pentru toți producătorii, indiferent că sunt agricultori, creatori de hand made sau din zona de alimentație publică. Îi susținem pe toți, în egală măsură, Cetatea e mare și primitoare!”, spune Gabriel Pleșa, primarul municipiului Alba Iulia.


 


Pentru eficiență și pentru toate detaliile logistice, producătorii interesați de participarea la eveniment trebuie doar să își anunțe intenția și să confirme interesul la adresa de email creată special pentru ei de către municipalitatea locală targultoamnei@apulum.ro sau la tel: 0258 815367.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 545
moni d

Adaugat in urma cu 72 zile, 18 Sep. 2023

Adaugat de Moni D.

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 841

Alte Evenimente din Alba Iulia
concert direc ia 5 alba iulia

Concert Direcția 5 Alba Iulia

Alba, Alba Iulia. Miercuri 21 Februarie 2024
stand up comedy cu maria popovici mincu i banciu

Stand-up Comedy cu Maria Popovici, Mincu și Banciu

Alba, Alba Iulia. Miercuri 13 Decembrie 2023
1 decembrie 2023 la alba iulia

1 Decembrie 2023 la Alba Iulia

Alba, Alba Iulia. 23 Nov 2023 - 2 Dec 2023
targul de craciun de la alba iulia 2023

Târgul de Crăciun de la Alba Iulia 2023

Alba, Alba Iulia. 6 Dec 2023 - 31 Dec 2023
  • Ai ceva de zis?

    .