poze blaj alive 2015 sunrise avenue suie paparude coma

Blaj aLive 2015: Sunrise Avenue, Suie Paparude, Coma

Alba , Blaj. Vineri 5 Iunie 2015 - Sâmbătă 6 Iunie 2015

Categorii: Festivaluri , Muzica si Concerte , Petreceri

Iubitorii de muzica si libertate se reunesc pe 5-6 iunie la Blaj aLive 2015 la doua zile de pop-rock si electronic pe Campia Libertatii!

Blaj aLive, festivalul de muzica de pe Campia Libertatii, anunta data oficiala pentru 2015 si primele confirmari pentru Scena Mare: Sunrise Avenue, Suie Paparude si Coma (RO), intre 5 si 6 iunie.

Sunrise Avenue, trupa finlandeza cu 1 milion de albume vandute in toata lumea si 3 premii EMMA, concerteaza la Blaj aLive 2015. Expresia cea mai vie a pop-rock-ului scandinav si prezenta incendiara pe scenele din toata lumea, Sunrise Avenue aduce pe Campia Libertatii super-hiturile Fairytale Gone Bad, Hollywood Hills, The Whole Story, alaturi de albumele legendare Unholy Ground si Out of Style. Suie Paparude si Coma participa in premiera la festival si vor completa muzica electronica, pop-rock si new-wave de pe scenele Blaj aLive.

Locul unde s-a tinut Marea Adunare Nationala de la 1848, Campia Libertatii a capatat o noua semnificatie in ultimii 3 ani. Proiectul Blaj aLive s-a construit urmand valorile votate in Adunarea Istorica de la Blaj: libertate, egalitate, solidaritate si dezvoltare culturala prin educatie. Blaj aLive crede in puterea muzicii de a aduce oamenii impreuna dar si in forta proprie de a reda increderea comunitatii in valorile fundamentale.

In 2014, Blaj aLive a adus pe campie peste 11.000 de oameni, 30 artisti de top, precum Seether, Awolnation, Kenny Larkin sau Matias Aguayo. Abonamentele pentru Blaj aLive 2015, in valoare de 30 de lei, vor fi disponibile pana la sfarsitul anului, urmand sa coste pana la 90 de lei in zilele festivalului. Vizitatorii care opteaza pentru camping in zona amenajata isi pot achizitiona abonamente speciale, cu 50 de lei in plus in fiecare etapa de presale.

Abonamentele sunt disponibile in retelele Eventim, MyTicket si online peartmania.yapsody.com. Blaj aLive este un proiect initiat de Bosch-Rexroth, organizat in parteneriat cu Primaria Municipiului Blaj si Consiliul Judetean Alba, prin Centrul de Cultura „Augustin Bena” Alba.

Pret bilet: 30 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1073
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Blaj
miriam miriam

Adaugat in urma cu 3370 zile, 05 Mar. 2015

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

  • Ai ceva de zis?

    .