poze dark bombastic evening

DARK BOMBASTIC EVENING

Arad , Arad. Joi 3 August 2017 09:30 - Sâmbătă 5 August 2017
Gradina Termala, Dorobanti, Arad

Categorii: Muzica si Concerte , Festivaluri

Numar min/max participanti: 0/1000

Te asteptam la a 8-a editie a celui mai apreciat eveniment muzical din Europa de est, care sustine Spiritul Underground, cu public din peste 20 de tari.

Salutari,
De data aceasta editia va fi la inceputul lunii August, in vestul tarii, chiar la granita cu Ungaria, intr-un cadru diferit, intr-o zona rurala, linistita, plina cu verdeata, cu copaci umbrosi si cu ape termale de diferite temperaturi, in cateva bazine cochete si curate, numai bune de a fi incercate in timpul celor 3 zile si nopti.
De ce am schimbat locatia? Deoarece Romania are multe locuri frumoase ce merita sa fie descoperite si vrem sa le impartasim cu voi. Indiferent ce ar crede unii sau altii, ceea ce facem este din pura pasiune si asta ne motiveaza. Ne place sa surprindem, sa ne fortam limitele, sa iesim din zona de confort. De fapt, asta si este conceptul Dark Bombastic Evening: ne place sa provocam, sa motivam, sa surprindem, dar sa mentinem acea nuanta dark, minimalista, underground.

Daca logistic poate sa para usor complicat, am incercat sa gasim solutii pentru transfer, transport si cazare. Avem avantajul ca Gradina Termala este o oaza de relaxare, retrasa de ochii curiosilor, cu multe spatii verzi unde sa se poate sta la plaja, sa se practice inotul, balaceala sau sa se stea la umbra, sa se citeasca o carte in hamac, etc. Totul pentru noi, doar pentru noi, pe perioada DBE. Asta e pe ziua, ca noaptea vom avea concerte din plin, care se vor lungi in noapte, dupa care petreceri si voie buna.
Cantarile vor incepe in jur de 6-7 pm si vor dura cate 6-7 ore, in fiecare seara, asa ca vor fi mai mult de 20 de ore dedicate concertelor. Ca stiluri muzicale, suna cumva provocator oferta de anul acesta, de la Black Metal extrem sau Psychedelic Rock pana la Post-Punk sau Folk Americana, toate in varianta underground ca atitudine si concept. Incercam sa nu ne uitam radacinile, dar nici sa continuam in acelasi mod, pentru ca simtim si vrem sa facem altfel lucrurile. Vor veni artisti din 13 tari si va fi public din peste 15 tari.

Vor exista 4 zone diferite:
1. Zona pt parcare si camping
2. Scena si spatiul dedicat concertelor unde, in timpul zilei, va puteti relaxa, puteti sa cititi sau sa va bronzati si sa beti ceva racoritor de la partenerii nostri de la Hash Bar
3. Trei piscine cu apa termala: cea mare cu o adancime de 2m, a doua pentru copii, iar a treia- care are si un bar in mijloc- va fi dedicata auditiilor, atat in timpul zilei cat si noaptea.
4. zona de food&drinks - amplasata la umbra copacilor si umbrelelor.

LINEUP:

HAIL SPIRIT NOIR (GR)
AUALEU (RO)
ARC GOTIC (RO)
WHISPERING SONS (BE)
CYANNA MERCURY (GR)
ORANSSI PAZUZU (FIN)
WOLVES IN THE THRONE ROOM (US)
METHADONE SKIES (RO)
:OF THE WAND AND THE MOON: (DK)
DORDEDUH (RO)
MOTORAMA (RU)
WREKMEISTER HARMONIES (US)
SOROR DOLOROSA (FR)
ESBEN AND THE WITCH (UK)
SPURV (NO)
KAMPFAR (NO)
HAMFERD (FO)
DER BLUTHARSCH AND THE INFINITE CHURCH OF THE LEADING HAND (AT)
http://www.darkbombasticevening.com/lineup

ABONAMENTE SI BILETE:
puteti achizitiona abonamentele si biletele pe zile aici: https://eventbook.ro/music/bilete-dark-bombastic-evening-2017 sau in ziua festivalului, la intrare.

CUM SE AJUNGE:
Cu avionul: Recomandam unul dintre aeroporturile Budapesta, Timisoara, Arad sau Cluj-Napoca. De la aeroport, fie puteti lua trenul fie una din cursele organizate de noi, care va vor duce direct la festival. Mai multe detalii in curand.
Cu trenul: Recomandam sa luati trenul catre Gara Arad, iar ca sa ajungeti la Dorobanti:
1. luati trenul catre Curtici (gasiti orarul trenurilor aici: https://cfrcalatori.ro/)
2. de la Curtici la Dorobanti vom oferi transfer, detalii in curand.
Cu autobuzul: Vom organiza curse din diferite orase catre festival.
Cu masina: Dorobanti, Arad
https://www.google.ro/…/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x4745b91ef…

Am stabilit 4 transferuri efectuate in fiecare zi a evenimentului:
- la 11:30 pleaca din Arad (o zona centrala) catre Dorobanti, drumul dureaza 25 min.
- la 16:00 pleaca din Dorobanti la Arad, unde va sta o ora, cat sa aveti timp de un dus, sa va schimbati hainele etc, deci va intalniti, in acelasi loc din centru, la 17:30 ca sa reveniti la Dorobanti.
- la jumatate de ora dupa terminarea ultimului concert, masina pleaca inapoi in Arad.
- urmatorul transfer catre Arad va fi la 4:30 a.m.
Pe intreaga perioada a evenimentului, pe langa aceste transferuri, vor exista multe masini care vor circula dinspre Arad si inapoi. Vom avea o persoana din echipa noastra care va incerca sa rezolve si eventualele exceptii. Mai mult, exista posibilitatea sa vorbim cu cativa localnici care sa asigure diverse curse cu autoturismele lor personale.

CAZARE:
CAMPING: Spatiul pentru campare si parcare este destul de generos si este gratuit pentru toti cei care au achizitionat abonament pentru toate cele trei zile. Puteti veni cu cortul sau rulota. Campingul este dotat cu suficiente toalete si dusuri cu apa termala, cutie de valori si prize (la bar). Este permis accesul cu bauturi si mancare, aduse din exterior, doar in camping.
www.gradinatermala.ro
CAZARE IN ARAD: Exista cateva optiuni de cazare in Arad, in functie de bugetul si stilul de viata al fiecaruia. Chiar in centrul orasului, aproape de primarie, puteti gasi:
HOTELURI:
http://hotel-arad.com/galerie.html 2* hotel, pret: aprox 35euro/camera dubla, mancare foarte buna
https://continental-forum-arad.continentalhotels.ro/ : de capacitate mare, cunoscut si sub vechea denumire Hotel Astoria, Rating 4*, pret : aprox 45euro/zi
http://www.bwcentral.ro/# Rating: 3* pe website-ul lor, 4* pe booking.com / pret: aprox 63 euro/zi
PENSIUNI:
http://www.pensiunea-nimbus.ro/ 3*, aprox 45e/zi
http://xoresidence.ro/ aflat la 1km distanta de centrul orasului, pret aprox 30 euro/zi
https://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g298472-d4694391-R… aflat pe cea mai apropiata ruta catre Dorobanti, foarte curat si spatios, 2*, aprox 26-30 euro/zi

MERCHANDISE:
Partenerii nostri de la Beauty of Pain Shop vor fi acolo cu standul lor, la care veti putea gasi tricouri din bumbac de calitate, personalizate cu logo-ul editiei DBE 8, de dama si barbati, pe diferite marimi si culori.
https://www.facebook.com/BEAUTY-OF-PAIN-268793413158037/

REGULAMENT:
In cadrul festivalului este permis accesul cu orice fel de camera foto sau video (fara trepied), umbrele si haine de ploaie.
Este strict interzis accesul cu: droguri, obiecte din sticla, sticle, spray-uri, cutite sau orice fel de obiecte ascutite, mancare si bautura.
Accesul copiilor sub 14 ani, insotiti de un adult, este gratuit.
Organizatorii nu isi asuma responsabilitatea pentru obiectele pierdute sau furate. Va recomandam sa va lasati obiectele de valoare la cutia de valori.
Apreciem efortul vostru de a pastra spatiul verde curat, de aceea va rugam sa aruncati resturile in cosurile special amenajate.

PAZA SI SECURITATE:
Paza si protectia este asigurata de o companie acreditata. Piscinele se afla sub stricta supraveghere a unui salvamar, totusi apelam la vigilenta si cooperarea voastra. Retineti ca apa are o temperatura ridicata, de accea va rugam sa nu intrati in piscine aflati sub influenta alcoolului.
Accesul la piscina mare este strict interzis pe timpul noptii, exceptie facand piscina mica in care vor avea loc afterparty-urile si auditiile.
Cu prietenie,
DBE
www.darkbombasticevening.com
________
EN

Greetings,

This time around, the edition will take place at the beginning of the month of August, in the western part of the country, right by the border with Hungary, in a different ambiance, a rural area, quiet, full of green spaces, with shading trees and thermal waters of different temperatures in coquettish clean pools, all ready to be tried out during the you 3 day-and-night stay.
Why did we change the location? Romania has many beautiful places that are worth being explored and thus want to share them with you. What we do is out of pure pleasure, regardless of what others may think, this is what really motivates us. We like to surprise, to push our creative boundaries, to exit our comfort zones. This is in fact Dark Bombastic's concept: provoke, motivate, surprise, but keep that dark, minimalist, underground touch.

If logistically things may seem a bit complicated at first, we tried to find solutions for transfer, transport, and accommodation. Moreover, we have the advantage that the Thermal Garden is like a relaxation oasis, far away from inquisitive eyes, with lots of green spaces where you can sunbathe, go for a swim or hide away from the sun to read a book in a hammock, etc. everything just for us, only us, during DBE. And this is only during the day, because in the evening we will have plenty of concerts, which will last long into the night, after which we can party and continue to have a good time.

The shows will start at about 6-7 in the evening and will last for about 6-7 hours every night, so there will be more than 20 hours dedicated to concerts. Regarding the musical styles, this year’s lineup is quite challenging, from extreme Black Metal or Psychedelic Rock to Post-Punk and Folk Americana, all in their underground variety of attitudes and concepts. We are trying not to lose sight of our roots, but not to continue doing the same things every time either, because we feel and want to do things differently. Some of the bands are coming back to DBE, the rest of them will be trying the DBE atmosphere for the first time. There will be artists coming from 13 countries and announced attenders from more than 15 countries, old and new friends.
There will be four different areas:
1. parking and camping site
2. stage area - during the day you can relax, read or sunbathe and have a drink or more from our partners at Hash Bar
3. three swimming pools: the largest is 2m deep, another small one for children and the third one is dedicated to jam-sessions both during the day and night.
4. food and drinks area, under shading trees and umbrellas.

LINEUP:

HAIL SPIRIT NOIR (GR)
AUALEU (RO)
ARC GOTIC (RO)
WHISPERING SONS (BE)
CYANNA MERCURY (GR)
ORANSSI PAZUZU (FIN)
WOLVES IN THE THRONE ROOM (US)
METHADONE SKIES (RO)
:OF THE WAND AND THE MOON: (DK)
DORDEDUH (RO)
MOTORAMA (RU)
WREKMEISTER HARMONIES (US)
SOROR DOLOROSA (FR)
ESBEN AND THE WITCH (UK)
SPURV (NO)
KAMPFAR (NO)
HAMFERD (FO)
DER BLUTHARSCH AND THE INFINITE CHURCH OF THE LEADING HAND (AT)
http://www.darkbombasticevening.com/lineup

TICKETS AND PASSES:
you can purchase your DBE pass or daily ticket here: https://eventbook.ro/music/bilete-dark-bombastic-evening-2017 or at the festival entrance.

GETTING THERE:
By plane: We recommend you to fly to Budapest, Timisoara, Arad or Cluj-Napoca airports. From the airport, you can either take a train or one of our shuttles that will get you to the festival site. More details soon.
By train: We recommend you take the train to Gara Arad. To get to Dorobanti, you can:
1. take the train to Curtici (find the schedule here: https://cfrcalatori.ro/)
2. from Curtici to Dorobanti we will offer transfer at precise hours (details later)
By bus: we will offer shuttles from several cities to the festival site, more details soon.
By car: Dorobanti, Arad
https://www.google.ro/maps/place/Gradina+Termala/@46.351326,21.2471243,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x4745b91effb6b369:0xb156f60a4e6776b9!8m2!3d46.351326!4d21.249313

ACCOMMODATION:
CAMPING: The camping and parking space is quite generous and it's free for all those who’ve purchased a festival pass. You may bring your tents, caravans or sleep in the car.
- thermal water showers are quite numerous and so are the toilets
- food and drinks are allowed on the camping site
- access to deposit boxes and plugs (at the bar)
www.gradinatermala.ro

ARAD: There are several accommodation options in Arad, according to everyone's lifestyle and budget. Right in the city center, close to the city hall, you cand find
HOTELS:
http://hotel-arad.com/galerie.html 2* hotel, price: approx 35e/double room, very good food
https://continental-forum-arad.continentalhotels.ro/ : large capacity, also known as Hotel Astoria, Rating 4*, price: approx 45/day
http://www.bwcentral.ro/# Rating: 3* on their website, 4* on booking.com / price: approx 63 euro/day
PENSIONS:
http://www.pensiunea-nimbus.ro/ 3*, approx 45e/day
http://xoresidence.ro/ 1km from city center, 30e/day
https://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g298472-d4694391-R… on the closest route to Dorobanti, clean and spacious. 2*, approx 26-30 e/day

MERCHANDISE:
Our partners from Beauty of Pain Shop will be there with their merch stand, where you can find high quality cotton fabric ladies and men DBE T-shirts.
https://www.facebook.com/BEAUTY-OF-PAIN-268793413158037/

REGULATIONS:
You are allowed to have any kind of photo or video cameras at the event (with no tripod). You may bring with you umbrellas and raincoats. The access is strictly forbidden with: drugs, glass items, bottles, sprays, knives or any other blunt objects, foods and drinks.
Free access to children under 14, accompanied by an adult.
The organizers will not take responsability for lost or stolen items. We recommend to leave your valuables in the deposit boxes.
Lost items must be brought to the Lost&Found box, located inside the main bar.
We appreciate your effort to clean up after yourselves and throw the thrash in the bins. We try to keep the garden as green as possible.

SECURITY:
Protection and security is assured by an accredited company. The pools are under the strict supervision of the lifeguard, however we ask for your vigilence and cooperation. Keep in mind the water's raised temperature therefore please do not enter the pool under the influence of alcohol.
The access to the pools is strictly forbidden during the night time, except the small pool dedicated to jam-sessions.

Warm regards,
DBE
www.darkbombasticevening.com


____________

HU

Üdvözlünk

Idéni kiadásunk augusztus elején kerül sorra, az ország nyugati részén, közvetlenül a magyar határ mentén, ezúttal egy másik környezetben. A csendes, vidéki hangulat, zöld terek, árnyékos fákkal körülvett termálvizes különböző hőmérsékletű sikk és tiszta medencék, mind készen arra, hogy kipróbáld a 3 nap-és éjszakás kikapcsolódást.

Miért változtattunk helyszínt? Romániában sok gyönyörű hely van, amelyeket érdemes felfedezni, ígyhát úgy döntöttünk hogy az egyik ilyen elképesztő helyet meg szeretnénk veled osztani. Minden amit csinálunk tiszta szívből és szenvedélyből történik, függetlenül attól, amit mások gondolnak, ez a a mi elsősorú motivációnk. Szeretjük a meglepetést, a kreatívitás határainak felfedezését, a komfort zónáktól való kilépést. Ez tulajdonképpen a Dark Bombastic koncepciója: provokálni, motiválni, meglepni, de mégis megőrizni a rejtélyes, minimalista, “földalatti” érintést.
Ha első nézésre bonyolultnak tűnhet a logisztika, akkor megpróbáltunk megoldásokat találni az áthelyezéshez, a szállításhoz és a szálláshoz. Továbbá előnyös, hogy a Thermal Garden olyan, mint egy kikapcsolódási oázis, távol a kíváncsi szemektől, tele zöld tájjal, ahol lehet napozni, úszni avagy elrejtőzni a naptól, amennyiben könyvet szeretnél olvasni az egyik függőágyban, mindez kizárólag nekünk az egész DBE időszaka alatt. És ez csak a nap folyamán van, mert esténként élvezheted a változatos koncert hangulatot, egész reggelig, miután partihangulattal folytathatjuk a kikapcsolódást.

A bemutatók este 6-7 óra körül kezdődnek, és minden este kb. 6-7 órát tartanak, így több mint 20 óra koncert áll rendelkezésetekre. Ami a zenei stílusokat illeti, az idei felállás meglehetősen kihívást jelent, az extrém Black Metal vagy a Psychedelic Rock-tól a Post-Punk és a Folk Americana-ig, mind az underground stílus különböző attitűdjeik és koncepcióik terén megtalálható lesz. Törekszünk arra, hogy ne vesszítsük szem elől a gyökereinket, egyúttal ne ismételjük meg ugyanazokat a dolgokat minden alkalommal, mert úgy érezzük, ideje változatni. Néhány zenekar visszatér a DBE-hez, a többiek pedig először próbálják meg a DBE légkörét. 13 országból érkeznek művészek, és több mint 15 országból jelentkeztek új résztvevők, régi és új barátok.

Négy különbözõ terület áll majd rendelkezésetekre:
1. parkoló és kemping
2. színpad terület - a nap folyamán pihenhetsz, olvashatsz vagy napozhatsz, fogyaszthatod kedvenc italaidat a Hash Bár partnereinktől
3. három úszómedence: a legnagyobb 2 méter mély, a második kis gyermekeknek megfelelő, illetve a harmadik a nappali és az éjszakai jam-szesszióknak szentelt.
4. élelmiszer- és ital tér, fák és esernyők kellemes árnyéka alatt.

JEGYEK ÉS BELÉPŐK:
A DBE-belépő vagy napi jegy megvásárolható az alábbi linken: https://eventbook.ro/music/bilete-dark-bombastic-evening-2017 avagy a fesztivál bejáratánál.

ELÉRHETŐSÉGEK:
Repülővel: javasoljuk, hogy Budapestre, Temesvárra, Aradra vagy Kolozsvár repülőtereire érkezz. A repülőtérről vonattal vagy az egyik transzferrel lehet a fesztivál helyszínére kiérni. További részletek hamarosan.
Vonattal: javasoljuk, hogy vonattal érkezz az aradi vasútállomásra. A Dorobanti-hoz eljuthatsz:
1. Vonattal Curtici felé (itt találod a menetrendet: https://cfrcalatori.ro/)
2. Curtici-tól Dorobanti-ig kínálunk átszállást pontos órákban (részletek később)
Busszal: több városból is rendezünk kiszállítást a fesztiválra, részletek hamarosan.
Autóval: Dorobanti, Arad
https://www.google.ro/maps/place/Gradina+Termala/@46.351326,21.2471243,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x4745b91effb6b369:0xb156f60a4e6776b9!8m2!3d46.351326!4d21.249313

SZÁLLÁS:
KEMPING: A kemping és a parkoló eléggé bőséges, és ingyenes mindenki számára, aki megvásárolta a fesztivál-belépőt. Lehet sátorozni, karavánozni avagy az autóban aludni.
- számos termálvizes zuhanyzó és mosdó áll a rendelkezésedre
- az ételek és italok bevitele megengedett a kemping területén
- a megőrző dobozokhoz és elektromos vezetékekhez való hozzáférés (a bárban)
www.gradinatermala.ro

ARAD: Több szálláslehetőség van Aradon, mindenki életmódja és költségvetésének megfelelően. A városközpontban, a városháza közelében, találhatók:
HOTELEK:
Http://hotel-arad.com/galerie.html 2 * szálloda, ár: kb 35e / kétágyas szoba, nagyon jó étel
Https://continental-forum-arad.continentalhotels.ro/: nagy kapacitás, más néven Hotel Astoria, Rating 4 *, ár: kb 45 / nap
Http://www.bwcentral.ro/# Értékelés: 3 * a weboldalukon, 4 * foglalás / ár: kb 63 euró / nap
Nyugdíj:
Http://www.pensiunea-nimbus.ro/ 3 *, kb 45e / nap
Http://xoresidence.ro/ 1km a városközponttól, 30e / nap
Https://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g298472-d4694391-R... a Dorobanti legközelebbi útvonalára, tiszta és tágas. 2 *, kb. 26-30 e / nap

ÁRUVÁLASZTÉK:
A Pain of Pain Shop partnereinknél kiváló minőségű DBE női- és férfi pamut pólók találhatók.
https://www.facebook.com/BEAUTY-OF-PAIN-268793413158037/

ELŐÍRÁSOK:
Lehetőség van bármilyen típusú fotó- vagy videokamera (állvány nélküli) használatára az eseményen során. Hozzál magaddal esernyőt és esőkabátot. Szigorúan tilos a hozzáférés a következőkkel: kábítószerek, üvegtárgyak, palackok, spray-ek, kések vagy más tompa tárgyak, ételek és italok.
Ingyenes a belépő a 14 év alatti gyermekeknek, legalább egy felnőtt kíséretében.
A szervezők nem vállalnak felelősséget az elveszett vagy ellopott tárgyakért. Javasoljuk, hogy az értéktárgyakat a megőrző dobozokba hagyja.
Az elveszett tárgyakat az “elveszett és megtalált” dobozba kell vinni, a fő sávon belül.
Nagyra értékeljük ha takarítasz magad után és a szemetet erre kijelölt tartályokba dobod. Megpróbáljuk a zöld kertet megőrizni.

BIZTONSÁG:
A védelmet és a biztonságot elismert vállalat biztosítja. A medencéket életmentők szigorúan őrzik, de ennek ellenére kérjük figyelmeteket és együttműködéseteket. Arra kérünk, hogy vedd figyelembe a víz magas hőmérsékletét és ne lépj be a medencébe ittas állapotban.
Éjszaka a medencékhez való hozzáférés szigorúan tilos, kivétel a kis medence, amelyet a jam-szesszióknak szántunk.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/379744325713114/

Pret bilet: 275 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2868
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Arad

Eveniment postat de organizator

krida

Adaugat in urma cu 2534 zile, 15 Iun. 2017

Adaugat de daianakrida

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Arad
concert trooper la arad

Concert Trooper la Arad

Arad, Arad. Vineri 31 Mai 2024
zilele aradului 2024

Zilele Aradului 2024

Arad, Arad. 19 Aug 2024 - 25 Aug 2024
  • Ai ceva de zis?

    .