poze concert ad hoc la arad

Concert Ad Hoc la Arad

Arad , Arad. Joi 24 Octombrie 2013 21:00

Categorii: Muzica si Concerte

Concert Ad-Hoc la Club Flex din Arad

S-au întalnit în 2009 cântând pe stradă, între oameni, precum menestrelii din vechime. Dupa multe cantece, vinuri si povesti, după zâmbetele, dar mai ales lacrimile trecătorilor, au înțeles ca îi leagă ceva magic și mult mai mare decât credeau. In 2010 au urmat scenele de club, apoi 2011 le-a deschis drumul spre festivaluri; de la cele cu specific medieval, până la scenele main-stream, AD HOC au început să-și poarte voia bună prin toată țara. 2012 a fost un an plin cu mii de oameni fericiți, cu peste 50 de concerte în toate colțurile țării și cu o trupă AD HOC astfel consacrată în preferințele publicului, fiind singurii “medievali” prezenți atât pe scenele de profil, cât și alături de trupe ca Sistem, Holograf sau Vita de Vie.

Departe de a fi o trupă punk, medievală sau tradițională, muzica și atitudinea trupei AD HOC e definită în egală măsură de aceste genuri. Cu o voce liberă și non-conformistă instigă la fericire, la chef și voie bună. În același timp încurajează un stil de viață conștient, educat și spiritual – liber în gândire dar implicat și atent la comunitate. Fără să-și nege nimic din trecutul apropiat sau cel îndepărtat, AD HOC au ales să-și lase sufletele libere să cânte. De la balade sincere și triste, la piese parcă rupte din furtună, muzica lor îmbină sonorități, ritmuri și idei medievale, rock și folclorice românești, uneori surprinzând cu inserții din toate părțile și sunetele lumii.

Concertele AD HOC sunt adevărate spectacole: cu piei, blănuri și tatuaje croite pe măsura atitudinii lor, cu povești, legende și fum potrivit misticismului lor și cu atâta energie și scandal încât să te cucerească și să te ducă într-o lume de basm și legendă din primul până în ultimul moment în care îi vezi.
Pretul unui bilet este 10 lei.

Mai multe detalii: http://www.clubflex.ro/

Pret bilet: 10 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 789
popadriana

Adaugat in urma cu 3833 zile, 22 Oct. 2013

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Arad
concert trooper la arad

Concert Trooper la Arad

Arad, Arad. Vineri 31 Mai 2024
zilele aradului 2024

Zilele Aradului 2024

Arad, Arad. 19 Aug 2024 - 25 Aug 2024
  • Ai ceva de zis?

    .