poze concert the amsterdams la arad

Concert The Amsterdams la Arad

Arad , Arad. Vineri 21 Februarie 2014 22:00

Categorii: Muzica si Concerte

Seara de concert in Club Nerv din Arad

The Amsterdams este o formație de indie rock din București, înființată în anul 2005. Componența actuală îi cuprinde pe Andrei Hațegan (voce, clape), Ovidiu Bejan (chitară, backing vocals), Augustin Nicolae (bass, backing vocals) și Andrei Ungureanu (chitară).
Formația a concertat în țări precum Marea Britanie, Franța, Spania, Olanda, Italia, Ungaria și Cehia și a cântat în deschiderea concertelor unor trupe precum The Cranberries, Handsome Furs și Wolf Parade.

Până în prezent, The Amsterdams a lansat un EP, două albume de studio și patru videoclipuri. Cel de-al doilea album de studio al lor, Electromagnetica, a fost masterizat de Harris Newman (cunoscut și pentru colaborările cu Wolf Parade și Arcade Fire) și îl are ca invitat pe Dan Boeckner, care cântă la chitară pe piesa „This Burial Ground's For Two”.

Pe data de 19 decembrie 2013, The Amsterdams au lansat primul lor album acustic, intitulat Winds Apart, alături de un videoclip pentru piesa „Where To Go”, în regia Alinei Manolache.

Winds Apart conținea piese reînregistrate de pe Adolessons și Electromagnetica, excepție făcând „Crackers” și „Where To Go”. Membrii formației au declarat că lucrul la album a durat un an, și că doar cincisprezece din cele peste douăzeci de melodii înregistrate au ajuns pe varianta finală a materialului. Formația a confirmat cu această ocazie lucrul la un nou album.
Rezervari: 0756-045-454
Bilet: 10 RON

Pret bilet: 10 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 498
popadriana

Adaugat in urma cu 3740 zile, 16 Feb. 2014

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Arad
concert trooper la arad

Concert Trooper la Arad

Arad, Arad. Vineri 31 Mai 2024
zilele aradului 2024

Zilele Aradului 2024

Arad, Arad. 19 Aug 2024 - 25 Aug 2024
  • Ai ceva de zis?

    .