poze aradenii pedaleaza duminica

Aradenii Pedaleaza Duminica

Arad , Arad. Duminică 30 Aprilie 2017 14:00
Parcul Aventura Voinicilor, Arad

Categorii: Sport si Excursii

Te-ai saturat sa stai degeaba in casa ? Ai bicicleta si ti-ar placea sa iesi la o plimbare ? Vino cu noi !

Te asteptam cu drag la pedalat ;)
Nu uita totusi sa iti inviti si colegii, prietenii, vecinii, parintii la plimbare.

Am ales un circuit simplu si unul complex, pentru ca voi sa alegeti pe unde doriti sa mergeti:
Simplu: Parcul Aventura Voinicilor - Pasarela - Podul Decebal - Podul Aradul Nou - Alfa - Facem dreapta la Autostrada - Cimitir Pomenirea - Pista de Biciclete - Padurea Ceala (se intra prin padure) - Sediul PNLM / Circuit ales pentru persoanele care vin insotite de copii, evitand astfel zona Marului. La acest circuit se poate veni si cu rolele, cu conditia sa respectati regulile de circulatie/trecerea de pietoni .

Complex: Parcul Aventura Voinicilor - Pista de Biciclete - Pasarela - Podul Decebal - Faleza - Podul Aradul Nou - Alfa - Autostrada - Zona Marului - Padurea Ceala - Pensiunea Lunca / Zori de Zi / Sediul PNLM

Intoarcerea se face astfel: Plecare de la Zori de Zi/Lunca/Sediul PNLM (locatia in care am facut popas) - Padurea Ceala (se intra prin padure) - Pista de Biciclete Zona Aeroport - Autostrada - Cimitir Pomenirea - Dreapta spre pista de biciclete din Alfa - Pista de biciclete - Podul Aradul Nou - Podul Decebal - Ne oprim in spatele Primariei sus pe mal (pe platoul unde este statuia Eroilor)

Aceasta iesire este dedicata tuturor aradenilor, indiferent de varsta (copii sub 14 ani sunt rugati sa vina insotiti de un adult), viteza de deplasare este una lejera pe mal pentru ca toti participantii sa tina pasul cu noi.
NU vom lasa pe nimeni in urma, chiar de ar trebuii sa mergem pe langa bicicleta pentru ei. Astfel ne vom putea cunoaste si ne vom face prieteni noi.
Va rugam sa NU consumati alcool pe perioada plimbarii.
Vom putea achizitiona apa/suc/mancare din locatiile aflate la Padurea Ceala, preturile fiind pentru toate buzunarele (daca e nevoie, facem cheta pentru cine are nevoie de cativa lei)
OBLIGATORIU: Va rugam sa aveti la bicicleta claxon, frane bune, far si stop iar vesta reflectorizanta in gentuta/buzunar.
Acest tip de iesiri va continua pe tot parcursul anului, din 2 in 2 saptamani.
Va rugam sa fiti punctuali, cu sfertul academic inclus :)

Toti participantii sunt rugati sa confirme printr-o postare cu textul "Particip" sau "Particip impreuna cu ...", ca noi sa stim cate persoane participa. Nu ne bazam pe lista celor care au dat "Particip" ci ne bazam pe confirmarea voastra in scris.

Activitate organizata de voluntarii ES Team .

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 585
Cuvinte cheie: Arad
lavi

Adaugat in urma cu 2552 zile, 28 Apr. 2017

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

Alte Evenimente din Arad
concert trooper la arad

Concert Trooper la Arad

Arad, Arad. Vineri 31 Mai 2024
zilele aradului 2024

Zilele Aradului 2024

Arad, Arad. 19 Aug 2024 - 25 Aug 2024
  • Ai ceva de zis?

    .