poze targ de paste arad 2024

Targ de Paste Arad 2024

Arad , Arad. Vineri 26 Aprilie 2024 - Marţi 7 Mai 2024

Categorii: Targuri

Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură Arad vor organiza, în perioada 26 aprilie - 7 mai 2024, o nouă ediție a Târgului de Paști.

Acesta se va desfășura în Piața Catedralei Ortodoxe Vechi, care a fost modernizată printr-un proiect de regenerare urbană.

Aici vor expune și vor vinde produse în jur de 40 de comercianți: meșteri populari, artiști plastici ce realizează și comercializează produse handmade și de artă meșteșugărească, în special specifice sărbătorilor pascale: ouă încondeiate, icoane pe sticlă și lemn, sculpturi în lemn și piatră, aranjamente florale, obiecte decorative, obiecte de ceramică, produse artizanale, obiecte de sticlă etc.

De asemenea, vor fi prezenți producători și comercianți de produse alimentare, specifice perioadei pascale: pască, cozonac, kurtos, plăcinte, prăjituri dar și langoși, dulcețuri de casă, siropuri, produse apicole, vin, cafea, sucuri.

Pe platoul din fața Catedralei Ortodoxe Vechi vor fi amplasate decorațiuni specifice Sărbătorilor Pascale.

Activitățile de producere și de comercializare a produselor se vor derula în căsuțele puse la dispoziție de Centrul Municipal de Cultură Arad și în food-trucks.

De asemenea, va fi amenajată și o zonă specială dedicată copiilor cu loc de joacă, carusel, tobogane și nelipsita căsuță unde se vor desfășura ateliere de creație.

Una dintre atracțiile Târgului de Paști va fi roata panoramică.

Programul târgului va fi, zilnic, între orele 12.00 – 23.00.

De vineri, 24 aprilie până în 1 mai, între orele 19.30 – 20.30 vor avea loc concerte de pricesne și cântece religioase susținute de grupuri vocale, coruri și artiști locali.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 171
Cuvinte cheie: targ de paste , Evenimente Arad
valentina

Adaugat in urma cu 86 zile, 24 Apr. 2024

Adaugat de ValiBarbu

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1598

Alte Evenimente din Arad
zilele aradului 2024

Zilele Aradului 2024

Arad, Arad. 19 Aug 2024 - 25 Aug 2024
  • Ai ceva de zis?

    .