poze voluntfest 2014

Voluntfest 2014

Arad , Arad. Sâmbătă 6 Decembrie 2014 18:00

Categorii: Targuri

A fost odata o cetate mica, locuita de oameni putini, dar care manati de dorinta de a face bine, au inconjurat-o si au ridicat de jur imprejur intarituri puternice. Zilele si lunile au trecut, cetatea a devenit tot mai intarita, iar faptele minunate s-au inmultit si ele continua si in ziua de astazi.

Aflat la cea de-a doua editie, Voluntfest isi propune sa rasplateasca munca acelora care au intins o mana de ajutor si nu au spus niciodata NU atunci cand a fost cazul. Pentru Asociatia Cetatea Voluntarilor, acest eveniment tinde sa-i puna pe acestia in lumina si printr-un gest simbolic sa le spuna “multumesc ca ati avut incredere in noi si ne-ati acceptat asa cum suntem si ati hotarat sa porniti la drum alaturi de noi”.

Pentru Cetate a fost un an cu emotii, sperante si vise implinite, un an in care i s-a alaturat voluntari noi, care si-au dedicat o mare parte din timpul lor actiunilor de caritate si parteneri, care au fost innobilati de dorinta de a ajuta o particica din jurul lor. Alaturi de ei, Cetatea a prins putere si a luat hotararea ca si pe viitor, in ciuda oricaror obstacole care s-ar putea ivi pe parcurs, sa-si continue munca si actiunile care o caracterizeaza

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 409
Cuvinte cheie: Arad
miriam miriam

Adaugat in urma cu 2007 zile, 01 Dec. 2014

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Arad
concert directia 5 povestea noastra

Concert Directia 5 - Povestea Noastra

Arad, Arad. Sâmbătă 3 Octombrie 2020
  • Ai ceva de zis?

    .