poze in livada se deschide un strand cu dotari moderne

In Livada se deschide un strand cu dotari moderne

Arad , Livada. Sâmbătă 10 Iulie 2010 14:00

Categorii: Inaugurari , Alte Evenimente

sambata de la ora 14 va fi pus in functiune



Asa cum se stie, Livada este cel mai tanar oras al judetului. Cu buget modest, spunea deunazi Ioan Sebesi, primarul urbei, este greu sa se faca investitii consistente in folosul comunitatii locale.

Implicarea unor investitori in a realiza anumite obiective de interes merita permanent incurajata, salutata si sustinuta in limitele legalitatii.
Cu mai bine de doi ani in urma, un investitor a decis sa-si cheltuiasca in Livada banii castigati in strainatate, chiar daca nu are domiciliul in aceasta asezare. E lesne de inteles ca orice constructie se realizeaza, aici fiind vorba despre un motel modern, se vor asigura locuri de munca, inclusiv venituri suplimentare la bugetul orasului.
Iata ca de o vreme se cunoaste suficient de bine investitia, dar omul care sustine financiar lucrarile vrea si mai mult.
A amenajat terenuri de tenis de camp cu gazon artificial, a construit o terasa unde clientii pot consuma o pizza, un pahar cu vin sau chiar traditionale ciorbe gatite in ceaun, la vazul consumatorilor. Ca oferta pentru localnici si nu numai, investitorul a realizat un strand modern care incepand de sambata de la ora 14 va fi pus in functiune.
Apa se incalzeste la temperatura potrivita pentru a asigura confort. Bazinul este prevazut cu o pompa de recirculare si un sistem de filtrare. Se doreste ca permanent apa sa fie curata.
Fiind strand in Livada, localnicii vor avea posibilitatea ca sa faca baie pe tot parcursul zilei. Un bilet cumparat dimineata asigura sederea la bazin toata ziua. Dupa o cura de baie, omul va putea merge acasa sa-si faca muncile in gospodarie, dupa care va reveni.
De subliniat faptul ca dotarile existente in incinta acestui strand pentru adulti si copii sunt moderne, in ton cele montate in spatii similare in strainatate. Se va continua forajul pentru a putea aduce la suprafata apa termala cu temperatura necesara functionarii unui asemenea strand.
Ar mai fi de forat aproximativ 400 de metri, fata de forajul actual.
www.informatia-zilei.ro/new/2010

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1038
Cuvinte cheie: Livada
pop puiu

Adaugat in urma cu 5058 zile, 07 Iul. 2010

Adaugat de Puiutt

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 904

  • Ai ceva de zis?

    .