poze academia creativitatii si talentului

Academia Creativitatii si Talentului

Arges , Campulung-Muscel. Sâmbătă 22 Iunie 2013 - Duminică 30 Iunie 2013
Str. Cucului nr.34

Categorii: Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 40/60

Vara este chiar dupa colt si, odata cu ea, incepem sa ne gandim la metode de petrecere a concediului, respectiv a vacantei. In acest scop, Academia Creativitatii si Talentului ii invita pe copii si parinti la „distractie prin invatare”.

Organizata in perioada 22-30 iunie, la Campulung Muscel, tabara propune un program atat pentru dezvoltarea fizica a celor mici, cat si pentru cea emotionala si sociala. De asemenea, parintii care doresc sa participe, vor avea parte de o serie de ateliere de parenting.

Astfel, cei mici se vor putea bucura de activitati sportive (precum inot si tenis de masa), artistice (modelaj, pictura si quilling) si de imbogatire a cunostintelor, in functie de ritmul de invatare al fiecarui copil.

Vor fi lectii interactive, desfasurate intr-un mediu de „scoala fara clase”, pe teme precum: „Scriere creativa”, „Inventica”, „Civilizatii disparute”, „Antreprenoriat”, „Stiintele complexitatii”, „Matematica” si „Stiintele cunoasterii”. Aceste materii au scopul de a dezvolta potentialul creativ si intelectual al copiilor si de a le stimula curiozitatea si dorinta de a cunoaste.

La randul lor, parintii vor invata mai multe despre psihologia sanatatii, motivatie si succes scolar, performanta sociala, psihodrama. Le vor fi prezentate tehnici de comunicare cu micutii lor si vor fi derulate exercitii si simulari pentru insusirea informatiilor.

In serile taberei se vor incinge focuri de tabara, se vor organiza competitii sportive si momente de karaoke. De asemenea, participantii se vor distra la petrecerea „Academy’s got Talent” si la Targul Creativitatii si Talentului.

Printre mentorii Academiei se numara Profesorul Dr. Florin Colceag (organizatorul taberei si promotor al metodei gifted education in Romania) si Lajos Kristof (ambasador al copiilor cu potential inalt si risc social ridicat).

In urma taberei, fiecare parinte va primi un raport cu observatii si recomandari psiho-aptitudinale pentru copilul sau.

Pentru a afla detalii despre inscriere si taxa de participare, intra aici sau pe pagina de Facebook a Academiei.

Persoana de contact:

Lajos Kristof
Tel: 0756.355.047

Diana Petcu
0720.529398

Mai multe detalii: https://kristoflajos.wordpress.com/2013/05/26/must-read-distractie-prin-invatare-farmecul-inedit-al-academiei-creativitatii-si-talentului/

Pret bilet: 1295 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 691

Eveniment postat de organizator

lajos kristof

Adaugat in urma cu 2802 zile, 27 Mai. 2013

Adaugat de Lajos

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

  • Ai ceva de zis?

    .