poze simfonia lalelelor pitesti 2024

Simfonia Lalelelor Pitesti 2024

Arges , Pitesti. Vineri 19 Aprilie 2024 - Duminică 21 Aprilie 2024
Parcul Lunca Argeșului

Categorii: Festivaluri , Muzica si Concerte , Targuri

Primăria Municipiului Pitești anunță că perioada în care se va desfășura cea de-a 47-a ediție a festivalului „Simfonia Lalelelor”, unul dintre cele mai așteptate evenimente locale și regionale, va fi între 19 și 21 aprilie 2024.

Organizat în Parcul Lunca Argeșului, dar și în zona centrală a orașului, evenimentul devenit simbol identitar pentru comunitatea piteșteană va cuprinde, pe lângă expoziția de aranjamente florale și târgul dendro-floricol, numeroase activități artistice, culturale și educative - simpozion științific, ateliere pentru copii, concursuri tematice, concerte și spectacole de muzică și dans, precum și multe alte surprize, organizate pe parcursul a trei zile pline de bucurie și energie pozitivă.

Festivalul va fi deschis vineri,19 aprilie 2024, prin Parada Florilor – cu participarea copiilor de la unitățile de învățământ din Pitești, alături de membri ai comunității – ce va avea loc în zona centrală a orașului, urmată de vizitarea expoziției florale din Parcul Lunca Argeșului de către delegațiile oficiale și publicul larg și continuată de simpozionul științific organizat la Institutul de Cercetare Pomicolă Mărăcineni, cu participarea dr. Ilariu Isac. Un concert extraordinar susținut pe scena din Parcul Lunca Argeșului va încheia prima zi a festivalului: soprana pop-opera Iana Novac, supranumită „vocea de aur de peste Prut”, și formația Distinto, primul proiect pop-opera din România, alături de Orchestra Simfonică a Filarmonicii Pitești.

Pe tot parcursul evenimentului, în Parcul Lunca Argeșului vor fi spectacole de muzică și dans, ateliere de creație pentru copii, concursuri și expoziții inedite, dar și recitaluri extraordinare surpriză, pe scena în aer liber.
Municipalitatea invită comunitatea locală și vizitatori din toată țara să se alăture celui mai îndrăgit festival al primăverii, în care natura și creativitatea iubitorilor de frumos se întâlnesc într-un spectacol de neuitat!

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 652
ninja praetorianel

Adaugat in urma cu 54 zile, 25 Mar. 2024

Adaugat de Praetorian

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1379

  • Ai ceva de zis?

    .