poze musical mamma mia pite ti

Musical MAMMA MIA! - Pitești

Arges , Pitesti. Vineri 1 Noiembrie 2019 19:00 - Vineri 1 Noiembrie 2019
Pitești, Casa de Cultură a Sindicatelor

Categorii: Muzica si Concerte , Spectacole si Filme , Alte Evenimente

„Mamma Mia!“ - unul dintre cele mai îndrăgite spectacole din lume va ajunge în aceasta toamnă și la Pitești, la Casa de Cultură a Sindicatelor, pe 1 noiembrie 2019. Din distribuție fac parte nume celebre și consacrate din lumea artistică românească.

Loredana, Cornel Ilie, Ecaterina Ladin, Ioana Sihota, Adrian Nour, Ernest Fazekas, Bianca Purcărea și Silviu Mircescu sunt doar câțiva artiști vibranți și iubiți de publicul din toată țara, care vor interpreta rolurile principale în celebra producție. În cele două reprezentații anunțate, artiștii vor dansa și vor cânta alături de spectatori într-o poveste de dragoste romantică plină de energie, entuziasm, amuzament și culoare.

În fiecare zi, în întreaga lume, au loc cel puțin 7 show-uri „Mamma Mia!“ însumând mii de reprezentații jucate în sute de țări de pe șase continente.
Astfel, pe 1 noiembrie te așteptăm la Casa de Cultura a Sindicatelor, de la orele 19:00 (reprezentatia va începe la orele 19:30) să vizionezi un spectacol viu, plin de aventură căruia, cu siguranță, nu îi poți rezista. „Mamma Mia!“ înseamnă peste 200 de costume pentru toate cele 17 numere scenografice și o distribuție absolut excepțională:


DISTRIBUȚIE:
Loredana – Donna
Cornel Ilie – Sam
Ecaterina Ladin – Rosie
Ioana Sihota – Tanya
Adrian Nour – Bill
Ernest Fazekas – Harry
Bianca Purcarea – Sophie
Silviu Mircescu – Sky

„Mamma Mia!“ prezintă povestea lui Sophie, o tânără aflată în ajunul nunţii, care îşi doreşte să-şi cunoască tatăl natural şi să fie condusă de acesta la altar. Dar se confruntă cu trei posibile variante! Aşa că decide să-i invite pe micuţa insulă grecească pe toţi cei trei bărbaţi din trecutul romantic al mamei sale, fără a le dezvălui motivul. Lucrurile vor lua întorsături complet neaşteptate, care vor crea multe momente amuzante.

Musicalul „Mamma Mia!“ a fost lansat în 1999 la Londra, în West End și apoi în Statele Unite ale Americii, pe Broadway. Dramaturga Catherine Johnson și producătoarea Judy Craymer au creat acest spectacol inspirându-se din cântecele compuse de Benny Anderson și Bjorn Ulvaeus, foști membri ai formației ABBA. Datorită succesului înregistrat, povestea a fost adaptată pentru marele ecran în 2008, cu actorii Meryl Streep, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan, Colin Firth și Stellan Skarsgård în rolurile principale, iar în 2018 a fost lansat și al doilea film Mamma Mia 2.

Mai multe detalii: https://www.iabilet.ro/bilete-mama/

Pret bilet: 70 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1550
ion nicoleta

Adaugat in urma cu 1695 zile, 30 Aug. 2019

Adaugat de events4ustar

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 28

Alte Evenimente din Pitesti
simfonia lalelelor pitesti 2024

Simfonia Lalelelor Pitesti 2024

Arges, Pitesti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .