poze fuego spectacol omagial dedicat lui grigore vieru testament

FUEGO - Spectacol omagial dedicat lui GRIGORE VIERU: "TESTAMENT"

Arges , Pitesti. Joi 27 Februarie 2014 19:00
Teatrul "Alexandru Davila", Sala "Liviu Ciulei"

Categorii: Muzica si Concerte

"TESTAMENT" - o noua reprezentatie in luna februarie, cu FUEGO, la Teatrul "Davila" din Pitesti

"TESTAMENTUL" lui GRIGORE VIERU, spectacolul omagial pe care FUEGO i l-a dedicat si care a avut premiera in luna octombrie a anului trecut, va reveni pe scena Teatrului "Alexandru Davila" din Pitesti, cu o noua reprezentatie.
Astfel, pe 27 februarie 2014, incepand cu ora 19.00, in Sala "Liviu Ciulei", FUEGO va invita sa-l urmariti intr-o ipostaza inedita, in rolul discipolului care inalta o reverenta maestrului sau, celui care a fost si va fi poetul pentru care limba si tara au lacrimat.
Spectacolul este o incursiune prin toata opera lui GRIGORE VIERU, fiind structurat pe mai multe parti, avand si momente artistice, dansatori, cele mai cunoscute piese pe versurile maestrului si mult dramatism.
Fiind o adevarata lectie de patriotism, un motiv pentru a ne reinterpreta sistemul de valori, piesa "TESTAMENT" a avut parte numai de reactii pozitive, de ropote de aplauze la final de reprezentatie, ceea ce duce catre ideea de a fi realizat un turneu national in primavara si continuarea colaborarii cu teatrul din Pitesti si in stagiunea viitoare.
Paul Surugiu - FUEGO:
"Si in 2014, Grigore Vieru va fi printre noi. Nu am cautat cu aceasta piesa vreo apreciere pentru calitatile mele de actor, ori vreun succes pentru felul in care interpretez. Mi-am dorit, pur si simplu, sa-l arat pe Vieru lumii, asa cum merita, asa cum l-am simtit eu si cum s-a perceput si el, la randul sau, in vers si cantec fara egal.
Va astept si in acest an la teatru, pentru a descoperi impreuna ce inseamna patriotismul, versul inalt, dragostea de parinti si de tara, simtamintele si genialitatea unui poet care mi-a fost ca un parinte.
Va prezint un spectacol special, oglinda de spirit, realizat cu devotament si profesionalism, alaturi de o echipa minunata, in care vreau sa descoperim impreuna arta adevarata, in forma ei pura, fara artificii comerciale. Arta numita simplu: Grigore Vieru!"
Autor: Fuego's Blog - Fan Club Fuego Romania

Mai multe detalii: http://fuegoromaniafanclub.blogspot.ro/2014/01/testament-o-noua-reprezentatie-pe-27.html

Comenteaza pe Facebook
fuego s blog

Adaugat in urma cu 3728 zile, 03 Feb. 2014

Adaugat de Fuego's Blog

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 139

Alte Evenimente din Pitesti
simfonia lalelelor pitesti 2024

Simfonia Lalelelor Pitesti 2024

Arges, Pitesti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .