poze adbacum festival

Adbacum Festival

Bacau , Bacau. Vineri 7 Septembrie 2018 - Sâmbătă 8 Septembrie 2018
Centrul de Afaceri și Expoziții

Categorii: Festivaluri , Muzica si Concerte

În weekendul 7-8 septembrie, Adbacum Festival transformă Centrul de Afaceri și Expoziții Bacău într-o petrecere de zile mari și în locul de întâlnire al amatorilor de muzică techno underground.

Dubfire, Joey Daniel, Deborah de Luca, Alex Kennon, Luca M, Mahony, JUST2 și iAR sunt doar câteva dintre numele mari care vor întreține atmosfera. Un eveniment organizat de FORWARD, în parteneriat cu CAEX Bacău.

DUBFIRE (Ali Shirazinia, DJ techno și producător) este cap de afiș. Fostul membru al duo-ului Deep Dish, cunoscut pentru colaborările cu Madonna, Janet Jackson și Steve Nicks, DUBFIRE va face un show de senzație, în care va îmbina cele mai noi tehnologii audio și vizuale.

Olandezul JOEY DANIEL, fascinat de bass și elementele de percuție, va lăsa cluburile din Ibiza și Rotterdam timp de un weekend și se va alătura celorlalți artiști prezenți la Bacău. Joey s-a făcut cunoscut pe scena unor festivaluri precum Awakenings, Time Warp Holland, Mysteryland, Welcome To The Future, Pollerwiesen, Extrema Outdoor.

DEBORAH DE LUCA reprezintă Italia la această primă ediție Adbacum. Stilul ei, cu influențe groove, a propulsat-o în atenția fanilor pe plan internațional. În 2013 și-a deschis propria casă de producție și colaborează în prezent cu DJ Simi și Giorgio Rusconi.

ALEX KENNON a uimit fanii muzicii techno la festivalul Pacha din Amsterdam, JEFM și multe alte evenimente internaționale. Vibe-ul lui fresh și îndrăzneț va fi o gură de aer proaspăt pentru publicul din România.

Ascensiunea lui LUCA M a fost una furtunoasă. DJ-ul și producătorul român, care are acum turnee prin toată Europa și America Centrală, a împărțit scena cu nume sonore precum Coyu, Tube & Berger, Sebastian Leger și Miss Kittin.

MAHONY și-a început cariera de DJ în Kristal Club. A mixat alături de artiști precum Pan-Pot, The Martinez Brothers, Seth Troxler, Dubfire, Carl Cox, John Digweed, Loco Dice și mulți alții. Stilul lui eclectic a cucerit în ultimii ani orașe precum New York, Philadelphia, Montreal, Berlin, Dubai și Paris.

JUST2 este un DJ român de cursă lungă, recunoscut pentru setlisturile sale lungi, care țin în priză mii de oameni. A colaborat cu mai multe case de producție precum Kote Records, K9 Records, Potobolo Records, SK Supreme Records și Pura Music.

Distracția începe vineri, 7 septembrie, la orele 18:00, și se încheie duminică, la orele 16:00. Prețul unui biletregular pentru tot festivalul, în regim early-bird, este de 89 de lei, iar unul în secțiunea VIP costă 139 de lei. Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 (langa casa de bilete Metrorex), Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Mai multe detalii: https://www.iabilet.ro/bilete-adbacum-festival-34717/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1618
valentina

Adaugat in urma cu 2078 zile, 08 Aug. 2018

Adaugat de ValiBarbu

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1589

Alte Evenimente din Bacau
concert pavel stratan si mihai margineanu la bacau

Concert Pavel Stratan si Mihai Margineanu la Bacau

Bacau, Bacau. Vineri 24 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .