poze mike maiden sarbatore te 8 ani de hello shopping park bacau
poze mike maiden sarbatore te 8 ani de hello shopping park bacau

Mike Maiden sărbătorește 8 ani de Hello Shopping Park Bacău

Bacau , Bacau. Sâmbătă 8 Octombrie 2016 18:00
Calea Republicii 181

Categorii: Muzica si Concerte

Pe 8 octombrie 2016, Hello Shopping Park aniverseazã opt ani de la inaugurare, oferind evenimente surprizã dedicate tuturor vizitatorilor. Programul aniversar începe sâmbătă, 8 octombrie 2016, la ora 18.00, când cunoscutul DJ Mike Maiden va mixa în centru comercial pentru fani și cumpărători.

Pe 8 octombrie 2016, Hello Shopping Park aniverseazã opt ani de la inaugurare, oferind evenimente surprizã dedicate tuturor vizitatorilor. Programul aniversar începe sâmbătă, 8 octombrie 2016, la ora 18.00, când cunoscutul DJ Mike Maiden va mixa în centru comercial pentru fani și cumpărători. Mike Maiden este singurul DJ român care a urcat anul acesta pe scena UNTOLD, cel mai mare eveniment muzical de gen, din sud-estul Europei. Cei prezenți în centrul comercial se vor bucura de tortul aniversar și de animatori.

Pe lângã premiile şi discounturile acordate clienților, Hello Shopping Park va organiza o tombolă cu premii în valoare de 20.000 RON care se desfășoară atât online, pe www.hellopark.ro, cât și în interiorul centrului comercial.

Opt participanți la tombolă vor pleca acasă cu câte un premiu de 2500 RON ce constă în vouchere de cumpărături valabile la magazinele partenere ale centrului comercial Hello Shopping Park. Perioada de înscriere la tombolă este între 20 septembrie și 7 octombrie, iar pe 8 octombrie are loc extragerea norocosilor câștigători.

În 2016, chiriași precum Leroy Merlin, Atti Creative, Passro s-au alăturat portofoliului de clienți Hello Shopping Park, iar următorul nume important ce se adaugă listei este retailerul de articole sportive, Decathlon.

Centrul comercial se întinde pe o suprafaţã închiriabilă de 45.000 mp, beneficiind de 1.032 locuri de parcare. Printre chiriaşii centrului comercial se numãrã retaileri internaţionali şi naţionali precum Auchan, Leroy Merlin, Altex, Elvila, C&A, Proges, Steilmann, Zvon Café sau Topshop.

Mai multe detalii: http://www.hellopark.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 778

Eveniment postat de organizator

oana vasiliu

Adaugat in urma cu 2252 zile, 28 Sep. 2016

Adaugat de Oana15375

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2

Alte Evenimente din Bacau
festival comedie one woman show

Festival - Comedie/ one woman show

Bacau, Bacau. Sâmbătă 10 Decembrie 2022
  • Ai ceva de zis?

    .