poze wings for life world app run

Wings for Life World App Run

Bacau , Bacau. Duminică 5 Mai 2019 13:30
Parcul Cancicov

Categorii: Sport si Excursii , Alte Evenimente

Hai să alergăm împreună pentru cei care nu pot, pe 5 mai 2019, alături de lumea întreagă la Wings for Life World Run - APP RUN - Bacău, prin intermediul aplicației de mobil Wings for Life World Run*.

Wings for Life World Run este o cursă mondială, cu un format inedit, ce se adresează atât alergătorilor, cât și persoanelor în scaun rulant. În loc de o linie fixă de finiș, concurenții aleargă umăr la umăr pentru a rămâne în fața unei mașini de finiș. Fie că o fac într-unul dintre zecile de orașe de pe intreaga planeta, în cadrul unui APP Run precum cel din Bacau sau individual, prin intermediul aplicației de mobil, important este să alergăm pentru cei care nu pot.

Ne întâlnim la 13:30 în Bacău, la intrarea dinspre Teatrul de Vara din Parcul Cancicov, facem cunoștință, ne încălzim, iar la ora 14:00 luăm startul odată cu zecile de mii de concurenți din toată lumea, alergând împotriva unei mașini virtuale de finiș.

Împreună putem găsi un tratament pentru traumele coloanei vertebrale!
Alăturați-vă mișcării globale și donați acum. 100% din toate taxele de participare și donații merg direct către proiectele de cercetare de ultimă oră pentru a găsi un remediu leziunilor ale măduvei spinării.

ÎNSCRIE-TE AICI:
https://www.wingsforlifeworldrun.com/ro/en/app-run-bacau/
#worldrun #apprun

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/2203101789752674/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 235
Cuvinte cheie: Bacau
corina hebristean

Adaugat in urma cu 519 zile, 21 Apr. 2019

Adaugat de corina.heb

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1014

  • Ai ceva de zis?

    .