poze  fitness coffee va asteapta la alimentexpo 2012
poze  fitness coffee va asteapta la alimentexpo 2012

"FITNESS-COFFEE" va asteapta la ALIMENTEXPO-2012

Bacau , Bacau. Joi 26 Aprilie 2012 09:00 - Duminică 29 Aprilie 2012
Centrul Expozitional "Nicolae Cancicov"

Categorii: Targuri

Targ de produse naturale si/sau bio

Firma CORTEX LTD va invita la Targ-Expozitie "ALIMENTEXPO - 2012" , manifestare ce se va desfasura in perioada 26 - 29 Aprilie 2012 , gazduita de Centrul Expozitional "Nicolae Cancicov" , Bacau .

Vom expune si oferii spre testare si vanzare brandul "FITNESS - COFFEE" ..., singura CAFEA 100% NATURALA din lume in amestec armonios cu plante(medicinale) si condimente naturale .
Veti putea "face cunostinta" cu sortimentele :
- "Fitness - Antioxidant - Coffee" , cafea 100% naturala (Arabica-80% si Robusta) realizata in combinatie cu 16 plante si condimente naturale .
Este rezultatul a peste 7 ani de cercetari si a fost gandita pentru persoanele active care fac sport de performanta sau de placere , precum si pentru acelea ce au probleme cu greutatea corporala si doresc sa mai slabeasca ;

- "Fitness - Sensual - Coffee" , planta principala din continutul DAMIANA(Thurnera Aphrodisiaca) conferindu-i acea calitate de cafea afrodisiaca .
Are la baza aceleasi tipuri de cafea Arabica si Robusta in aceleasi proportii .
Poate fii consumata cu rezultate foarte bune si de acele persoane care au probleme cu tensiunea arteriala oscilanta , deoarece o alta planta din continutul ei este PADUCEL .

- "Fitness B-Fine Coffee" , este sortimentul gandit , cercetat , dezvoltat si destinat in special persoanelor suferinde de DIABET ZAHARAT .
Patru dintre plantele continute impreuna cu scortisoara din compozitia sa , au capacitatea de a reduce nivelul glucozei din sange si de a controla nivelul glicemiei .

Toate aceste sortimente pot fi achizitionate pe toata perioada targului la pret de IMPORTATOR UNIC pentru Romania si Moldova .
Informatii suplimentare le tel. 0722 258 261 sau pe e-mail :fitnesscoffee_ro@yahoo.com.

Va asteptam sa ne treceti pragul standului , ata in calitate de vizitatori si/sau cumparatori , cat si in calitate de viitori colaboratori (magazine naturiste , farmacii , magazine alimentare , centre fitness/spa , etc,) !Vezi mai mult

Mai multe detalii: http://www.fitnesscoffee.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1139

Eveniment postat de organizator

leonard radu

Adaugat in urma cu 3892 zile, 06 Apr. 2012

Adaugat de fitnesscoffee

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 8

Alte Evenimente din Bacau
festival comedie one woman show

Festival - Comedie/ one woman show

Bacau, Bacau. Sâmbătă 10 Decembrie 2022
  • Ai ceva de zis?

    .