poze atelier de arta urbana

Atelier de Arta Urbana

Bacau , Moinesti. Sâmbătă 24 August 2013 10:00 - Duminică 25 August 2013

Categorii: Muzica si Concerte

Revenim și anul acesta cu o nouă ediție AAU. Ne revedem sâmbătă, 24 august în Moinești, parcul Băi pentru o doza de artă urbană și cultură hip hop!

Atelier de Artă Urbană revine și anul acesta, în parcul Băi din orașul Moinești, în data de 24 august, eveniment condimentat cu un concert Omu Gnom & Dj Pilu și un afterparty pe cinste.
Acesta a luat naștere în anul 2010, și se adresează iubitorilor de breakdance, tinerilor pasionați de cultură urbană și nu numai. Intrarea este liberă și sunt asteptați toți cei care vor să-și alimenteze timpul liber cu ceva fain, ceva diferit. Pe pagina de facebook a evenimentului puteți vedea cum stă treaba la capitolul atmosferă, vizionând fotografii și video-uri surprinse în cele trei ediții care au avut loc în anii precedenți.
Pe parcursul manifestului, vor fi demonstrații de graffiti & street art susținute de Sweet Damage Crew, Creaturi Drăguțe, RO, Dubios21 și Nazek. Battleurile între bboy vor fi răsplătite cu premii în valoare de 1500 RON.
Mai pe-nserat, când soarele iși domolește căldura, când desenele sunt preparate iar echipele de breakdance se vor fi săturat de stat în cap, va fi un afterparty neconvențional în Parcul Pini, urmat de concert Omu Gnom & Dj Pilu, aici intrarea fiind de asemena liberă. Daca te coafează ideea, te așteptăm sâmbată! Mai multe detalii puteți afla pe pagina de facebook a evenimentului.

Pagina de facebook: https://www.facebook.com/atelierdeartaurbana

Mai multe detalii: http://www.atelierdeartaurbana.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 467

Eveniment postat de organizator

ana maria alexandra grecea

Adaugat in urma cu 2483 zile, 13 Aug. 2013

Adaugat de Ana-Maria Alexandra11150

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

  • Ai ceva de zis?

    .