poze efpsa congress romania 2014

EFPSA Congress Romania 2014

Bihor , Baile-Felix. Duminică 27 Aprilie 2014 10:00 - Duminică 4 Mai 2014

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 300/400

Cel mai mare eveniment studentesc stiintific european din domeniul Psihologiei

În perioada 27 aprilie - 4 mai va avea loc la Băile Felix, Oradea cel mai mare eveniment studenţesc ştiinţific european din domeniul psihologiei, Congresul EFPSA 2014, editia a 28-a.

Acest proiect este realizat sub egida EFPSA (Europen Federation of Psychology Students’ Associations).

Congresul European al Studenţilor la Psihologie este un proiect internaţional de tradiţie, aflat la a 28-a ediţie, iar în anul 2014 România a câştigat dreptul de a-l organiza. Acest proiect reuneşte, timp de o săptămână, peste 300 de participanţi din peste 30 de ţări, şi 25 din cele mai mari nume din România şi Europa din domeniul psihologiei.

Tema principală de anul acesta a congresului este “Development & Technology” reunind subteme precum: Roboterapie, Realitate Virtuală, Dezvoltare Organizaţională, Training şi dezvoltare, Utilizarea Tehnologiei în Psihologie.
Congresul este organizat de către Cognosis, Federaţia Asociaţiilor Studenţilor la Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei din România, reprezentativă pentru studenţii la psihologie din cadrul a cinci centre universitare din ţară: Universitatea Alexandru Ioan Cuza – Iaşi, Universitatea Babeş-Bolyai - Cluj Napoca, Universitatea Bucureşti, Universitatea Lucian Blaga – Sibiu, Universitatea de Vest din Timişoara.
Eveniment unic în România, Experienţa EFPSA Congress înseamnă implicarea într-o comunitate de studenţi şi specialişti în domeniul psihologiei, reuniţi într-un mediu axat pe dezvoltare personală şi profesională prin cunoaştere.
Programul ştiintific al evenimentului cuprinde în total 80 de comunicări ştiinţifice, dintre care: 15 prelegeri ale invitaţilor, 7 prezentari orale, 23 de prezentări de postere şi 30 de workshop-uri susţinute de studenţi si specialişti din România şi Europa.

Programul social cuprinde seri culturale, medii prielnice pentru networking şi multiculturalitate, precum şi o excursie la Salina Turda şi în oraşul Cluj-Napoca, excursie ce va avea loc pe data de 1 mai.

Programul complet al evenimentului şi lista de specialişti invitaţi pentru a susţine activităţile ştiinţifice se pot găsi pe website-ul oficial al Congresului: http://congress2014.efpsa.org/.

Mai multe detalii: http://congress2014.efpsa.org/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1185

Eveniment postat de organizator

andra

Adaugat in urma cu 3655 zile, 14 Apr. 2014

Adaugat de miandra

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

  • Ai ceva de zis?

    .