poze nostalgia
poze nostalgia poze nostalgia poze nostalgia

Nostalgia

Bihor , Oradea. Sâmbătă 8 Noiembrie 2014 18:00
Oradea Shopping City, Calea Aradului nr. 87

Categorii: Alte Evenimente , Inaugurari , Expozitii si Lansari de carte

Expo foto - Impresii de călătorie

Societatea Culturală Zenit-Nadir, fidelă programului său privind deschiderea spre alte culturi, deasemeni atașată ideii de promovare a artelor cu explicită dimensiune spirituală, are interesul să vă invite la o nouă activitate, autumnală, care vă este dedicată, Dumneavoastră și nimănui altcuiva... o expoziție cu impresii de călătorie din Tunisia, un teritoriu exotic, bogat spiritual și deosebit de interesant pentru cei care au vocația de călători.
Nădăjduim că manifestarea de acum este o sumă de sugestii din care puteți extrage argumente convingătoare pentru a călători și descoperi o țară prietenoasă, receptivă valorilor europene, celor spirituale etern umane și chiar celor religioase de altă orientare… O țară încântătoare care justifică sentimentul nostalgiei pentru cei care s-au bucurat cândva de ospitalitatea fără cusur a unei colectivități naționale și a unui teritoriu binecuvântat.
Pentru noi, autorii unor fotografii – impresii de călătorie, aceste imagini nostalgice se adaugă unor propuneri realizate deja cu “India, capăt al depărtării”, “Castele de nisip”, “Glasul Împărăției”.
De binecunoscutul film al lui Tarkovsky ne leagă un singur cuvânt, care nu-și schimbă sensul, dar care exprimă o altă trăire, personală și irepetabilă …
Expoziția rămâne deschisă toată luna, dar vernisajul din 8 noiembrie, sărbătoarea Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil, va fi grozav. După cum poate vă așteptați prezentarea va fi făcută de doamna Maria Vesa Aursulesei, publicist, care ne-a însoțit și susținut totdeauna cu imaginație, dăruire și talent în descifrarea mesajelor noastre artistice. Vă așteptăm în frac și papion la orele 18 fix în Galeria de Artă - Oradea Shopping City, Calea Aradului 87,
Ionuț Ovidiu și Sergiu Savin

Mai multe detalii: http://zenitnadir.com/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 518
Cuvinte cheie: Arta , Cultura , Expo , foto , Evenimente Oradea

Eveniment postat de organizator

ionut ovidiu huluban

Adaugat in urma cu 2152 zile, 05 Nov. 2014

Adaugat de Ionut Ovidiu

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 11

Alte Evenimente din Oradea
initiere in taiji stilul chen

Initiere in taiji stilul Chen

Bihor, Oradea. 1 Oct 2020 - 8 Oct 2020
  • Ai ceva de zis?

    .