poze bursa generala a locurilor de munca

Bursa generala a locurilor de munca

Bihor , Oradea. Vineri 24 Aprilie 2015 20:00
Centrul de Afaceri Oradea Trade Center

Categorii: Alte Evenimente

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Bihor organizează vineri, 24 aprilie 2015, de la ora 9.00, Bursa Generală a Locurilor de Muncă din județul Bihor. Evenimentul se va desfășura la Centrul de Afaceri ”Oradea Trade Center”, str. Nufărului nr. 28E, lângă Lotus Mall.

”Scopul nostru este de a facilita întâlnirea cererii cu oferta de pe piața muncii din județul Bihor. Pe de o parte, vrem să ajutăm șomerii și persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă să-și găsească un job pe măsura pregătirii și experienței lor profesionale. Pe de altă parte, vrem să venim și în sprijinul agenților economici pentru a-și selecta și angaja resursele umane de care au nevoie. Estimăm că oferta angajatorilor va fi, și de această dată, una generoasă, și vom avea aproape 1.000 de locuri de muncă vacante. În plus, cei care vor participa la Bursă vor putea beneficia de consiliere personalizată și orientare în carieră, precum și de informații utile privind cursurile de formare profesională organizate de agenția noastră și partenerii noștri. După reușita Bursei Factor din luna februarie a acestui an, avem speranța că și Bursa Generală a Locurilor de Muncă din 24 aprilie va fi un real succes și vom reuși, astfel, să dovedim, încă odată, că suntem o instituţie modernă și flexibilă, care are capacitatea de a răspunde provocărilor de pe piaţa muncii”, a declarat Bekesi Csaba, directorul executiv al A.J.O.F.M. Bihor.

Firmele care doresc să participe la eveniment se pot înscrie gratuit până în data de 17 aprilie, utilizând formularul disponibil pe website-ul Agenției www.bihor.anofm.ro.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 747
aleonte yasmine

Adaugat in urma cu 2851 zile, 17 Apr. 2015

Adaugat de cucubaubau13

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3655

Alte Evenimente din Oradea
curs tai chi chen taijiquan chen pentru incepatori

Curs tai chi Chen - taijiquan Chen pentru incepatori

Bihor, Oradea. 3 Feb 2023 - 17 Feb 2023
targul de carte gaudeamus 2023 la oradea

Targul de carte Gaudeamus 2023 la Oradea

Bihor, Oradea. 10 Mai 2023 - 14 Mai 2023
  • Ai ceva de zis?

    .