poze campanie de colectare de donatii pentru animalele din adaposturi

Campanie de colectare de donatii pentru animalele din adaposturi

Bihor , Oradea. Sâmbătă 18 Decembrie 2010 11:00
Era Shopping Park

Categorii: Alte Evenimente

O conservă, o pătură, un sac de nisip pentru pisici sau vitamine sunt lucruri care nu costă mult, dar care fac atât de mult diferenţa în viaţa unui animal fără stăpân. Ajută adăposturile orădene să treacă cu bine peste această iarnă.

Asociaţiile „Prietenii Pisicilor”, „SOS Dogs” Oradea şi Animăluţul.ro vă invită sâmbătă, 18 decembrie 2010, începând cu ora 11 la Era Shopping Park la prima ediţie a campaniei de strângere de conserve şi hrană uscată pentru animăluţele fără stăpân din Oradea.

Scopul campaniei este de a le asigura câinilor şi pisicilor din cele două adăposturi orădene hrana pentru a trece cu bine peste această iarnă.
Centrul SOS Dogs Oradea numără deja peste 400 de câini, iar centrul de adopţii pisici a atins maximul de 30 de pisicuţe şi pisici adulte. Cu ajutorul vostru, al tuturor celor ce iubiţi animalele, câinii şi pisicile fără stăpân din Oradea se vor bucura de o iarnă mai uşoară cu hrană din belşug.

Este binevenit orice ajutor din partea voastră: o conservă, o pătură, un sac de nisip pentru pisici sau vitamine sunt lucruri care nu costă mult, dar care fac atât de mult diferenţa în viaţa unui animal fără stăpân.

Câinii şi pisicile fără stăpân sunt animale care nu fac mofturi la mâncare, puteţi aduce orice tip de conservă sau de hrană uscată.

Vă aşteptăm sâmbătă, 18 decembrie începând cu ora 11 în Era Shopping Park la prima ediţie a strângerii de hrană pentru animăluţele fără stăpân din Oradea!

Mai multe detalii: http://www.prieteniipisicilor.ro/ro/noutati/noutati-1/eveniment-in-era-21.html

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1446
Cuvinte cheie: Oradea

Eveniment postat de organizator

adrian gheara

Adaugat in urma cu 4370 zile, 11 Dec. 2010

Adaugat de gheara

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 6

  • Ai ceva de zis?

    .