poze campanie de colectare de donatii pentru animalele din adaposturi

Campanie de colectare de donatii pentru animalele din adaposturi

Bihor , Oradea. Sâmbătă 16 Aprilie 2011 10:00
Era Shopping Park

Categorii: Alte Evenimente

Doneaza hrana pentru animalele fara stapan din Oradea.

În preajma Sărbătorilor de Paşti, Asociaţiile Prietenii Pisicilor şi SOS Dogs, împreună cu Animalutul.ro, vă invită sâmbătă 16 aprilie la un eveniment dedicat animalelor fără stăpân din Oradea. Strangerea de hrană pentru animale va avea loc în Era Shopping Park, începând cu ora 10 a dimineţii.

Scopul campaniei este de a le asigura hrană câinilor şi pisicilor din cele două adăposturi orădene.
Centrul "SOS Dogs Oradea" numără deja peste 400 de câini, iar centrul de adopţii pisici "Prietenii Pisicilor" a reuşit să plaseze nenumărate pisici spre adopţie, însă situaţia e departe de a fi soluţionată. Voluntarii asociatiei au intervenit în cazuri unde pisicile stăteau înghesuite în spaţii mici, le-au vaccinat, deparazitat şi le îngrijesc până când vor fi adoptate. Cea mai mare problemă rămâne cea a mâncării pentru animale. Cu ajutorul vostru, al tuturor celor ce iubiţi animalele, câinii şi pisicile fără stăpân din Oradea se vor putea bucura de hrană şi în următoarele luni.
Este binevenit orice ajutor din partea voastră: o conservă, o pătură, un sac de nisip pentru pisici sau vitamine. Sunt lucruri care nu costă mult, dar care fac atât de mult diferenţa în viaţa unui animal fără stăpân.
Câinii şi pisicile fără stăpân sunt animale care nu fac mofturi la mâncare, puteţi aduce orice tip de conservă sau de hrană uscată.
În cadrul primei ediţii a acestui eveniment, "Anul acesta, fii TU Mos Craciun pentru ei!", s-au strâns conserve şi hrană uscată suficiente cât animalele din centrele orădene să treacă peste iarna grea şi lungă.
Vă aşteptăm sâmbătă, 16 aprilie începând cu ora 10 în Era Shopping Park la a doua ediţie a strângerii de hrană pentru animăluţele fără stăpân din Oradea!

Mai multe detalii: http://www.prieteniipisicilor.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2501
Cuvinte cheie: Oradea

Eveniment postat de organizator

adrian gheara

Adaugat in urma cu 4258 zile, 06 Apr. 2011

Adaugat de gheara

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 6

  • Ai ceva de zis?

    .