poze earth hour ora pamantului

EARTH HOUR - ORA PAMANTULUI

Bihor , Oradea. Sâmbătă 27 Martie 2010 20:30
In fata Teatrului de Stat Oradea

Categorii: Alte Evenimente

"Earth Hour" este un eveniment global menit sa atraga atentia cu privire la schimbarile climatice si degradarea mediului inconjurator.

Oradea se alatura celor 28 de orase din Romania care s-au inscris anul acesta in campania mondiala numita sugestiv "Earth Hour" - Ora Pamantului. In toate aceste orase se va stinge iluminatul arhitectural al unor cladiri publice in intervalul dintre 20:30 - 21:30. In Oradea, singura institutie publica care a fost de acord sa stinga lumina este Teatrul de Stat, in fata caruia, membri unor organizatii nonguvernamentale - Rotaract Oradea si Organizatia Nationala Cercetasii Romaniei - filiala Oradea, precum si simpli trecatori interesati, vor aprinde in mod simbolic lumanari ecologice.

Orice persoana cu spirit civic interesata de aceasta campanie este invitata sa participe la manifestatia din fata Teatrului de Stat, iar cei care nu pot veni personal pot sa sprijine aceste eveniment stingand lumina acolo unde sunt :)

In anul 2009, aproape un miliard de oameni din 4100 de orase de pe mapamond au stins lumina pentru a trimite liderilor lumii un mesaj puternic despre nevoia de actiune impotriva schimbarilor climatice. Campania Earth Hour 2009 a devenit, astfel, cea mai mare actiune de mediu din toate timpurile.

Anul trecut in Romania, aproximativ 2 milioane de romani au stins luminile in casele lor, conform datelor furnizate de Dispeceratul Energetic National, iar 15 orase (printre care si Oradea) au sustinut si au promovat aceasta campanie, in calitate de Orase Oficiale Earth Hour.

Mai multe detalii: http://www.earthhour.org/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1153
Cuvinte cheie: Oradea

Eveniment postat de organizator

ligia oala

Adaugat in urma cu 3830 zile, 25 Mar. 2010

Adaugat de Ligia Melinda

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2

Alte Evenimente din Oradea
curs pentru sanatatea coloanei vertebrale

Curs pentru sănătatea coloanei vertebrale

Bihor, Oradea. 7 Sep 2020 - 21 Sep 2020
  • Ai ceva de zis?

    .