poze fall winter fashion week

Fall winter fashion week

Bihor , Oradea. Luni 28 Septembrie 2009 19:00
Lotus Center

Categorii: Alte Evenimente

Lotus Center îşi sărbătoreşte clienţii cu "Fall winter fashion week"

Lotus Center ne va arata ce se poartă sezonul acesta de toamnă-iarnă, pe parcursul unei săptămâni cu prezentări de modă, dar şi cu evenimente de divertisment. Fie că e vorba de ţinute casual, sport, business, elegante sau de lenjerie, Lotus Center oferă o alternativă fiecărui client. Astfel, orădenii au posibilitatea să aleagă, dintr-o paletă diversificată, atât de la magazinele care vor fi partenere la eveniment, cât şi din creaţiile a patru tinere creatoare de modă: Ioana Silaghi, Amalia Bot, Cristina Breteanu si Cobzaru Anca.
"Fall winter fashion week" se va desfăşura în perioada 28 sept - 4 oct, sub cupola mare a mall-ului, zilnic, începând cu orele 19:00.

Cum prima tematică e "Street Beat", cea care va da tonul săptămânii modei va fi, în 28 septembrie, alături de magazinele de specialitate din Lotus Center, creatoarea Ioana Silaghi, cu prezentarea unei colecţii de haine de stradă, urmată de un scurt moment de dans susţinut de trupa Ars Nova.

A doua zi va fi dedicată ţinutelor "Smart Casual", cu haine marca Amalia Bot, după care pe scenă vor evolua dansatorii clubului Feeling Dance, oferindu-le celor prezenţi adevărate momente rock'n roll. Articolele sport vor fi prezentate în cea de-a treia zi a evenimentului, care se va finaliza cu un recital hip hop, al trupei M&Q.
Copiii vor avea momentul lor în cadrul evenimentului. Pe 1 octombrie, începând cu ora 19, ei vor avea parte atât de trucuri magice, cât şi de parada prichindeilor, completată de un miniconcert susţinut de Grupul Meda Music.

Orădenii care aleg ţinutele de afaceri sunt invitaţi să ia parte la eveniment pe 2 oct, când tematica va fi "Classic business", "acompaniată" de un concert Jazz Today Trio. În 3 oct va fi "Revolution of Underwear", adică o prezentare de lenjerie intimă şi costume de baie, iar în ultima seară a evenimentului, pe 4 oct, Lotus Center le va oferi orădenilor o colecţie de rochii pentru eleganţă şi bun gust completate de tinutele haute couture ale designerului Cristina Breteanu.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 608
ale

Adaugat in urma cu 3651 zile, 24 Sep. 2009

Adaugat de aLe

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 775

Alte Evenimente din Oradea
dezbraca te vreau sa ti vorbesc

Dezbraca-te, vreau sa-ti vorbesc!

Bihor, Oradea. 2 Oct 2019 - 2 Oct 2019
e an na lansare album nesfarsite

E-an-na lansare album Nesfarsite

Bihor, Oradea. Sâmbătă 9 Noiembrie 2019
stefan banica turneu national

Stefan Banica - Turneu National

Bihor, Oradea. Vineri 1 Noiembrie 2019
florin piersic pur i simplu

Florin Piersic…Pur și simplu

Bihor, Oradea. Luni 4 Noiembrie 2019
  • Ai ceva de zis?

    .