poze  jos textila intoarce fila

„Jos textila, intoarce fila!”

Bihor , Oradea. Sâmbătă 31 Mai 2014 16:00 - Duminică 1 Iunie 2014
Nicolae Jiga 25

Categorii: Alte Evenimente

„Jos textila, intoarce fila!” este un proiect caritabil al cluburilor Rotaract si Interact Oradea, de sprijinire a familiilor aflate in dificultati financiare si totodata de promovare a culturii printr-un mod inedit si neconventional.

„Jos textila, intoarce fila!” este un proiect caritabil al cluburilor Rotaract si Interact Oradea, de sprijinire a familiilor aflate in dificultati financiare si totodata de promovare a culturii printr-un mod inedit si neconventional. Acesta consta in amenajarea unui punct de colectare in cadrul Bookafe, unde oradenii vor putea aduce imbracaminte pentru nevoiasi in perioada 31mai- 1iunie 2014, intre orele 16:00-22:00.

Organizatorii incurajeaza donarea oricarui fel de obiect vestimentar, pentru orice varsta, inclusiv jucarii, avand in vedere ca acestea vor ajunge la beneficiari diversi, de la centre de copii cu dizabilitati si familii aflate in dificultate, pana la camine de batrani. Generozitatea nu va ramane nerasplatita ci va fi recompensata prin carti din domenii diverse care includ beletristica, educatie, manuale, carti pentru copii, retete culinare si multe altele. In cadrul proiectului se vor putea face inclusiv donatii de carte in schimbul carora organizatorii vor oferi o limonada proaspata. Totodata, se vor putea achizitiona de la fata locului bilete de tombola cu premii instant in timp ce concerte live vor anima atmosfera. De asemenea vom avea parte de o seara de film.

Conceptul acestui proiect este acela de a incuraja indeosebi tinerii sa renunte la un lucru superficial in favoarea unuia de valoare, de cultura, si astfel sa cunoasca si sa aprecieze valoarea si beneficiile cititului.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 723
Cuvinte cheie: Oradea
bookafe

Adaugat in urma cu 2097 zile, 26 Mai. 2014

Adaugat de Bookafe

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 6

Alte Evenimente din Oradea
yang sheng calea cultivarii sanata ii somnul i odihna

Yang sheng-Calea cultivării sănătății - Somnul și odihna

Bihor, Oradea. 22 Feb 2020 - 22 Feb 2020
memorialul cartis dan a mihai sah oradea

Memorialul Cartis Dan A. Mihai - sah - Oradea

Bihor, Oradea. 14 Mar 2020 - 14 Mar 2020
curs de tai chi chen taijiquan chen pentru incepatori

Curs de tai chi Chen - taijiquan Chen pentru incepatori

Bihor, Oradea. 29 Feb 2020 - 1 Mar 2020
stand up comedy rux cu rusu si andrei

Stand-up Comedy RUX cu Rusu si Andrei

Bihor, Oradea. Sâmbătă 29 Februarie 2020
  • Ai ceva de zis?

    .