poze om in lucru
poze om in lucru

Om in lucru

Bihor , Oradea. Luni 12 Septembrie 2011 12:00 - Miercuri 14 Septembrie 2011
Calea Republicii colt cu Strada Mihai Eminescu, in incinta Complexului Unic Oradea

Categorii: Alte Evenimente

In perioada 12- 14 Septembrie orasul Oradea va fi gazda unui eveniment unic in Romania, care se desfasoara sub sloganul ”The world is your chance to create”. Este vorba de Om in Lucru, un proiect menit sa incurajeze creativitatea semenilor nostri si sa apropie comunitatea prin impartasirea viselor si gasirea astfel a valorilor comune.

In perioada 12- 14 Septembrie orasul Oradea va fi gazda unui eveniment unic in Romania, care se desfasoara sub sloganul ”The world is your chance to create”. Este vorba de Om in Lucru, un proiect menit sa incurajeze creativitatea semenilor nostri si sa apropie comunitatea prin impartasirea viselor si gasirea astfel a valorilor comune.

Proiectul va consta in amplasarea unor panouri pe Calea Republicii colt cu strada Mihai Eminescu, in incinta Complexului Unic Oradea, in zilele de 12, 13 si 14 Septembrie. Pe aceste panouri va exista o propozitie: “O data in viata as vrea sa...” si fiecare trecator va putea sa completeze in spatiul lasat liber, visele mari pe care le acesta le are.

Proiectul are drept scop valorificarea spatiului urban prin imprimarea mai puternica a unui caracter constructiv pentru comunitate. Prin incurajarea oamenilor sa isi impartaseasca visele, se doreste stimularea creativitatii dar si crearea unui spatiu organizat in care oamenii pot interactiona, isi pot descoperi visele si pot gasi inspiratia care sa ii ajute sa continue sa viseze si sa isi depaseasca limitele.

“Din cauza stilului alert in care se desfasoara vietile noastre, de cele mai multe ori tindem sa uitam de lucrurile care sunt cu adevarat importante pentru noi. De aceea, prin intermediul acestui proiect incercam sa facem din Oradea un oras mai confortabil pentru gandurile si dorintele trecatorilor. Vrem sa ii incurajam sa viseze si sa nu le fie frica de aspiratiile lor, indiferent care sunt acestea. Oferindu-le un loc in care sa poata da viata lucrurilor care sunt cu adevarat importante pentru ei, speram sa ii putem ajuta sa nu le uite si poate chiar acesta sa fie indemnul necesar pentru a-si duce dorintele la implinire”, a declarat Cristian Dragos, director creativ in agentia de publicitate ink9, partener organizator al evenimentului.

Evenimentul este organizat de catre agentia creativa ink9 si creatoarea de moda Gina Butiuc si este sustinut de Kevin, Tehnoprint, Comaliment S.A. si Interactiv. Parteneri media: Radio Transilvania, 24 FUN, Hollywood Multiplex si TVS Oradea.

Acest proiect a fost organizat pentru prima oara in orasul New Orleans de catre urbanista Candy Chang. Proiectul s-a bucurat de un real succes si urmeaza sa fie implementat in mai multe orase ale lumii, printre care si Oradea, care va fi primul oras din Romania care va fi gazda unui eveniment de acest gen.

Mai multe detalii: http://www.ink9.ro/blog/om-in-lucru-da-glas-creativitatii-in-oradea/

Comenteaza pe Facebook
raluca randis

Adaugat in urma cu 3069 zile, 05 Sep. 2011

Adaugat de agentiacreativa

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 9

Alte Evenimente din Oradea
compact turneu na ional trupa din vis

Compact Turneu Național "Trupa din vis"

Bihor, Oradea. Luni 17 Februarie 2020
memorialul cartis dan a mihai sah oradea

Memorialul Cartis Dan A. Mihai - sah - Oradea

Bihor, Oradea. 14 Mar 2020 - 14 Mar 2020
concert directia 5 povestea noastra

Concert Directia 5 - Povestea Noastra

Bihor, Oradea. Vineri 14 Februarie 2020
curs de tai chi chen taijiquan chen pentru incepatori

Curs de tai chi Chen - taijiquan Chen pentru incepatori

Bihor, Oradea. 1 Feb 2020 - 2 Feb 2020
  • Ai ceva de zis?

    .