poze  saptamana doneaza pentru youthbank

Săptămâna „Donează pentru YouthBank!”

Bihor , Oradea. Marţi 24 Februarie 2015 08:00 - Vineri 27 Februarie 2015
Oradea

Categorii: Alte Evenimente

Oferiţi tinerilor bihoreni oportunitatea de a-şi valorifica din nou potenţialul, creativitatea şi energia, contribuind la Fondul YouthBank în cadrul campaniei ”Donează pentru YouthBank!”.

Campania se desfăşoară timp de o săptămână, începând de Vineri - 20 Februarie până Vineri - 27 Februarie 2015.

Donaţiile online se pot face de oriunde din lume, prin PayU, accesând următorul link: http://www.fundatiacomunitaraoradea.ro/cum-te-implici/donatii/

Cum funcţionează? Se selectează programul YouthBank, se menţionează suma care va fi donată, se apasă butonul Donează şi se urmăresc instrucţiunile din sistemul PayU.

Companiile pot face şi sponsorizări, pe baza unui contract de sponsorizare, beneficiind de vizibilitate şi promovare din partea programului YouthBank.

YouthBank urmăreşte constituirea, promovarea şi administrarea transparentă a unui fond special destinat proiectelor implementate de către liceeni, fiind un mecanism prin care sunt încurajate comportamente ale tinerilor legate de filantropie, iniţiativă civică şi responsabilitate. Programul este o excelentă şcoală de dezvoltare personală atât prin procesele de instruire nonformală cât şi prin implicarea în etapele programului, tinerii câştigând încredere în forţele proprii şi dezvoltându-şi abilităţile de comunicare, negociere, administrare financiară şi conducere.
Programul este împărţit în 4 etape principale şi se pliază pe structura anului şcolar:
1. Construirea echipei locale de program formată din liceeni voluntari (septembrie – octombrie);
2. Constituirea fondului YouthBank, pe baza acţiunilor de atragere de fonduri propuse şi implementate de echipa YouthBank (noiembrie – februarie);
3. Promovarea locală a fondului, primirea aplicaţiilor şi luarea deciziilor de finanţare de către tinerii din program (februarie – martie);
4. Implementarea proiectelor selectate, monitorizarea, evaluarea, raportarea şi comunicarea rezultatelor programului (aprilie – mai).

Actualmente, programul se apropie de finalul celei de-a doua etape, echipa de liceeni voluntari mai având la dispoziţie o scurtă perioadă pentru constituirea fondului din care vor fi finanţate iniţiativele altor liceeni interesaţi să deruleze proiecte cu impact în comunitate. În cadrul campaniei de strângere de fonduri au fost organizate mai multe evenimente (Concert de colinde cu clopoţei, Târg de Crăciun, Teatru şi atelier de teatru, Meet ur half party, Campania Zilele speciale încep cu Cappuccino şi Cupcake YouthBank la Bookafe) şi au fost atraşi ca şi sponsori VPK Packaging Group, Celestica, BRD Groupe Societe Generale, Votrom, Optimedia Windows and Doors, în timp ce o parte din costurile implementării programului sunt susţinute de EEA and Norway Grants prin Fondul ONG. Mai lipseşte o sumă mică pentru ca valoarea fondului din care vor fi finanţate proiectele liceenilor să o atingă pe cea de anul trecut.

Program coordonat local de Fundatia Comunitara Oradea.

Mai multe informații despre programul YB puteți găsi pe:
• pagina noastră de FB: https://www.facebook.com/YouthBank.Oradea
• Youtube, urmărind filmulețul YouthBank România:https://www.youtube.com/watch?v=QQjDsIDmRXA

Finanţatori:
EEA and Norway Grants (www.eeagrants.org)
Fondul ONG în România (www.fondong.fdsc.ro)

Parteneri naţionali:
Asociatia pentru Relatii Comunitare
BRD Groupe Societe Generale

Parteneri locali:
Pro Cariere
Active Job Consulting
Inspectoratul Şcolar Judeţean Bihor

Parteneri media:
Zile şi Nopţi Oradea
OradeaLife (http://oradealife.ro/)

Parteneri locali financiari:
VPK Packiging Group
Celestica

Sponsori:
SC Votrom SRL
Optimedia Windows and Doors
Solution4you Advertising Agency

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/1375989432708187/?pnref=story

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 601

Eveniment postat de organizator

fundatia com oradea

Adaugat in urma cu 2193 zile, 24 Feb. 2015

Adaugat de Fundatia Com. Oradea

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12

  • Ai ceva de zis?

    .