poze seara de strangere de fonduri

Seara de Strangere de fonduri

Bihor , Oradea. Vineri 28 Ianuarie 2011 19:00
Teatrul de Stat pentru Copii si Tineret "Arcadia"

Categorii: Alte Evenimente

Seara de strangere de fonduri menita sa ne ajute sa realizam scurt-metrajul "Eu n-am curaj"

 


Programul Serii de strangere de fonduri:


Acest program este organizat de Ciprian Ciuciu si are ca scop strangerea de fonduri pentru scurt-metrajul "Eu n-am curaj".


Celor ce vor sa participe la Seara de strangere de fonduri, le-am pregatit un program diversificat, in genul spectacolelor de varietati, astfel incat momentele muzicale vor fi sustinute de cei de la Ad Hoc – muzica medievala, ACS – jazz (Jean Piloiu si Ali Said – care semneaza si coloana sonora a filmului) si Saylas, un talentat tanar hip-hoper oradean. Pe langa asta, publicul spectator va fi intampinat si cu un moment umoristic, interpretat de actorul oradean Adrian Taut, un moment de dansuri orientale sustinut de Claudia Ignat, si nu in ultimul rand – un numar de magie si iluzionism prezentat de cel mai bun duo de magie – Eduard Malița si Bianca Onița. Tot in cadrul Serii de strangere de fonduri, vor fi prezentate si lucrarile anterioare ale celor doi producatori, respectiv scurt metrajul de imagine realizat de Ciprian in 2008 - “Cum sa mananci o pasare – Ghidul incepatorului” si filmul cu care Marcel a fost la Cannes – “Actor amator caut de lucru / Mr. Big Man Hollywood”.


Dupa programul propriu-zis, cei prezenti vor fi invitati sa ciocneasca un pahar de sampanie, pentru ca fiecare inceput sa fie marcat asa cum se cuvine.


Invitatii


Invitatiile se gasesc la echipa de productie “Eu n-am curaj”, dar si intr-o serie de locatii centrale printre care amintim Libraria Gutenberg, Lord’s Coffe Shop & Club, Podz Music Pub, Jailhouse Café & Club si nu in ultimul rand - Yellow Submarine.


Contact


informatii (mail, tel., facebook) Cei interesati ne pot gasi pe Facebook (eu n-am curaj), la adresa de e-mail eunamcuraj@yahoo.com, sau la numarul 0726 716 426.


Sponsori


Echipa de productie tine sa multumeasca in mod deosebit sponsorilor evenimentului din 28 Ianuarie si anume Degaus Design pentru sprijinul oferit pe partea de tiparituri, European Drinks, pentru produsele oferite pentru protocolul evenimentului si Jailhouse Coffe & Club pentru locatia oferita si produsele puse la dispozitie echipei de productie. Nu in ultimul rand, am dori sa multumim tuturor partenerilor media, fara care eforturile noastre ar fi fost indiscutabil sporite!

Mai multe detalii: http://www.facebook.com/notes/eu-n-am-curaj/programul-serii-de-strangere-de-fonduri/170056613038467

Pret bilet: 15 Lei

Comenteaza pe Facebook
eduard bianca

Adaugat in urma cu 4817 zile, 20 Ian. 2011

Adaugat de Eduard & Bianca

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 7

Alte Evenimente din Oradea
curs tai chi chen taijiquan chen pentru incepatori

Curs tai chi Chen - taijiquan Chen pentru incepatori

Bihor, Oradea. Marţi 2 Aprilie 2024
concert parazitii bazooka macanache

Concert Parazitii, Bazooka, Macanache

Bihor, Oradea. Sâmbătă 30 Martie 2024
targul de paste oradea 2024

Targul de Paste Oradea 2024

Bihor, Oradea. 26 Apr 2024 - 6 Mai 2024
festivalul copiilor oradea 2024

Festivalul Copiilor Oradea 2024

Bihor, Oradea. Sâmbătă 1 Iunie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .