poze skirtbike oradea 2017

Skirtbike Oradea 2017

Bihor , Oradea. Duminică 3 Septembrie 2017 16:00

Categorii: Alte Evenimente

SkirtBike Oradea reprezintă comunitatea femeilor de toate vârstele care care au adoptat bicicleta ca mijloc de transport, oferind o alternativă chic acestei activități în care au găsit un mod de exprimare și chiar un stil de viață.

Oradea face parte din mişcarea naţională SkirtBike începând cu anul 2014, fiind cel de-al 13 oraş din ţară care s-a alăturat acestei iniţiative. Pe plan local, asociaţia parteneră este Rotaract Club Oradea în calitate de organizator principal.

Participarea la acest eveniment este gratuită iar organizatorii vor oferi fiecărei bicicliste un bilet la o tombolă ale cărei premii au fost oferite de către sponsorii evenimentului.

Data event-ului: 03 septembrie 2017
Interval orar: 16:00 – 19:00

Traseul plimbării pe bicicletă: locație de start Parc Grădina Zoologică – Bdul. Decebal - Podul Decebal – Str. Ady Endre – Str. Iosif Vulcan - Parcul Libertății - Podul Dacia – Piața Emanuil Gojdu – Teatru de Vară Cetatea Oradea locație finală.

DespreSkirtBike: SkirtBike reunește cea mai mare comunitate de bicicliste la nivel național promovând mersul pe bicicletă ca stil de viaţă sănătos, aratând că aceasta poate reprezenta un mijloc de transport alternativ fiind o expresie a frumuseții, eleganței și a libertății de mișcare. După ce a fost iniţiată în anul 2010 la Bucureşti, rând pe rând orașe precum Alba Iulia, Arad, Baia Mare, Botoșani, Brașov, Brăila, Cluj, Constanța, Deva, Drobeta Turnu Severin, Galați, Iași, Miercurea Ciuc, Oradea, Suceava, Târgu Mureș au devenit parte integrantă a acestei mișcări.

Tinuta: Ie si fusta.

Anul acesta promovam portul traditional romanesc.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 755
Cuvinte cheie: Oradea
aleonte yasmine

Adaugat in urma cu 1051 zile, 28 Aug. 2017

Adaugat de cucubaubau13

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3588

Alte Evenimente din Oradea
omul fiinta adaptabila conferinta filmata

Omul Fiinta Adaptabila - conferinta filmata

Bihor, Oradea. Miercuri 15 Iulie 2020
  • Ai ceva de zis?

    .