poze tuning show la era park

Tuning Show la Era Park

Bihor , Oradea. Sâmbătă 29 Septembrie 2012 - Duminică 30 Septembrie 2012
Era Park

Categorii: Alte Evenimente

Drift For Life este un eveniment social caritabil ce are ca scop principal ajutorarea a două asociaţii non-guvernamentale, non-profit din Oradea

Zilele de 29 și 30 septembrie vor aduna în parcarea Era Park de pe Calea Aradului mașini tuningate și iubitori de senzații tari și de miros de cauciuc.

În organizarea Filiala A-Car Bihor 1 din cadrul Asociației Asistenței Rutiere din România, evenimentul din ultimul weekend al acestei luni se vrea și unui de caritate.
Potrivit organizatorilor, se dorește sprijinirea Asociației Handicapaților Psihic Bihor și a Asociația SOS Autism, ambele confruntându-se cu probleme financiare.

Evenimentul Drift For Life se va remarca prin două tipuri de „probe”: show and shine – unde mașinile tuningate înscrise vor putea fi admirate de vizitatori (n.b.: organizatorii pun la bătaie și premii în valoare totală de 5.000 lei) și drift – pentru amatori și profesioniști.

Taxa de înscriere este de 100 lei în ambele cazuri. În schimb, pentru firmele din domeniul auto care doresc să expună la locul cu pricina în cele două zile, taxa este de 100 euro.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 967
Cuvinte cheie: Oradea
aleonte yasmine

Adaugat in urma cu 2801 zile, 28 Sep. 2012

Adaugat de cucubaubau13

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3588

Alte Evenimente din Oradea
curs de tai chi chen taijiquan chen pentru incepatori

Curs de tai chi Chen - taijiquan Chen pentru incepatori

Bihor, Oradea. 30 Mai 2020 - 7 Iun 2020
  • Ai ceva de zis?

    .