poze tur cultural pe bicicleta oradea

Tur cultural pe bicicletă Oradea

Bihor , Oradea. Miercuri 17 Mai 2017 14:00

Categorii: Alte Evenimente

Ramona Novicov, invitatul special al evenimentului, în calitate de expert în domeniul artei și arhitecturii, prezintă povestea clădirilor emblematice de pe corso-ul orădean, în cadrul unei mini-excursii cu bicicleta, la care sunt invitați toți iubitorii de artă și istorie culturală a orașului Oradea.

• Organizatorii facilitează închirierea gratuită a unei biciclete la eveniment pentru cei care nu dispun de bicicletă proprie, în limita a 30 de biciclete, pe bază de înscriere cu confirmare, la adresa de mail: centru@sclerozamultipla.ro
• Grupul de bicicliști participanți se vor deplasa la viteză foarte mică, pentru a preveni riscurile legate de deplasarea într-un grup public de bicicliști și a rscurilor legate de traficul pietonal din zonă
• Participarea este liberă (gratuită), activitatea fiind înscrisă în proiectul național Ștafeta Ciclistă SM, dedicată persoanelor afectate de scleroza multiplă, însă doritorii pot dona sume mici (5-10 lei) pentru comunitatea SM. Fondurile vor fi oferite campaniei mondiale de cercetare medicală intitulat ”Kiss MS Goodby” pentru găsirea unui tratament care să vindece această afecțiune.
• Turul cultural va porni după prezentarea proiectului național Ștafeta Ciclistă SM (cca.ora 14.30)
• Participanții vor putea testa la fața locului prima bicicletă ”diagnosticată cu scleroză multiplă”, un aparat care imită unele simptome ale acestei boli. Îndrăzneții care vor putea parcurge minim 100 m, pot fi răsplătiți cu mici premii.

Detalii de spre proiectul Stafeta Ciclista SM puteti afla la adresa:
https://www.facebook.com/Stafeta-ciclista-SM-150352221811293/

sau pagina web
http://sclerozamultipla.ro/implicate/campanii/stafeta-ciclista-sm/stafeta-ciclista-sm-2017/descriere-generala

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 695
Cuvinte cheie: Oradea
lavi

Adaugat in urma cu 1962 zile, 15 Mai. 2017

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

  • Ai ceva de zis?

    .